Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Para talebi olmadığı için 2. el bölümüne değil buraya açayım dedim. Level 80 ilvl245 gearlı surv/mm hunter epic flying, dual talents, herbalism inscription gibi proflara sahip. Level 70 Resto/Ele shaman proflara sahip değil dual talent mevcut, boa ve kendi levelında geara sahip. Level 75 Frost Mage alchemy ve mining profları full, dual talent yok, flyinge sahip. Level 71 Affli/Destruction Warlock proflara sahip değil, dual talent mevcut boa ve kendi levelında geara sahip. Pek zaman bulamadığım için main karakterim dışında kalan bu karakterler ile oynayamıyorum. Bunları ya sileceğim ya da ihtiyacı olup wowa başlamak isteyen birisi varsa ona ücretsiz şekilde vereceğim. O kişi yeni account alırken fake soyisim kullanmak zorunda olacak ki benim hesabımdan onunkine bu karakterleri transfer edebileyim. Karakter transfer ücretiniyse bana güvenli bir şekilde yapabilir. Paypal, game time vs ile yapar ben kendi kredi kartımdan onun yeni hesabına aktarımı gerçekleştiririm haliyle karakterleri bedavaya ihtiyacı olan birine veriyorum ortada bir para talebi yok. Daha sonra sanırım blizzardı arayıp o hesabına ait soyisimini değiştirebilir, kimlik fotokopisini onlara göndererek. Silmeden önce bi sorayım dedim belki ihtiyacı olan bir pati vardır bu şekilde onlara yardımcı olurum, iyi günler dilerim ^^
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bu char ları halihazırdaki battlenet e merge edilmiş kendi hesabımıza transfer etme imkanı yok diil mi ? hep mage oynamak istemişimdir ama daha kasılcak 3 char bekliyor ...
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hmm günde 3 kişi olsa, e iyi e iyiii
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sonradan blizzarda haber verip soyadını nasıl değiştiricek ben onu anlayamadım. soyadım mı değişti diyecek. oluru yok gibi geldi.
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Blizzardda mail atıp, soyad değiştirtmek diye bir olay malesef yok. Ancak bir bayan evlenmiş ya da boşanmışsa bunu kanıtlar bir belge ile yapabiliyor bu işlemi. Zaten olurda ikna etsenizde, hesap bilgilerinizi değiştiriken o migrate olayınıda geri alıyorlar.
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Bilgilerimi yanlış girdim falan bahanesi belki çalışır dedim tam olarak oluru var mı bilemiyorum açıkçası belki merge işe yarar. Hacklenmeden hesapla mutlu mesut devam edebilecekse bilgileri değiştirmesine gerek kalmıyor zaten, o da diğer bir alternatif.
hat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ensidia'da kungenin muhabbetine doyum olmuyordur tabii, ben olsam ben de oynayamazdım.
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Kungen nerden çıktı şimdi lol.. Neyse ee yok mu böyle birşey isteyen pati ? Yeni başlayacak olanlar varsa en çok onların işine yarar sanırım bir hafta falan kontrol edeceğim başlığı ilgilenen olursa mesaj bıraksın, iyi günler.
Öne çıkan mesajlar