Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Acil olarak yeni cep telefonu almam lazım ama çokta pahalı olsun istemiyorum. Aradığım özellikler wi-fi, bluetooth ile laptop kontrol edebilme, uzaktan kumanda yani ( kullandığım telefonda var, aşırı alıştım buna, kesinlikle olsun istiyorum ve maalesef gittiğim hiç bir telefon satan yer bu dediğimi anlamadı :D ben bulamadım böyle bi telefon o yüzden. ) ve videoları fln sorunsuz oynatabilen browser. yardımcı olabilirseniz sevinirim pek takip etmiyorum cep telefonu gelişmelerini :(
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 iphoneda logitechin bi applicationı var touch mouse tu sanırım ismi onunla pc kontrol edebiliyorsun uzaktan kumanda gibi.
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 iphone istemiyorum :/ sevmiyorum pek o telefonu
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Sony ericssonların hepsinde remote control var bluetooth ile. Kontrol edebiliyorsun.
throine Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 paali diye sevmiyor iphone'u ben de
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 nasıl pahalı? daha çok herkeste var diye sevmiyorum :/ kamburu çıkmış bi dede de bile gördüm.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 adam hakli beyler dedeler teknolojiyi takip etmemeliler zaten iphone sudan ucuz
throine Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 NASIL HERKESTE VAR HERKES ZENGIN MI? samsung monte al monte
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-x10/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telceperickq10 bu nasıl bi telefon bilen var mı? hiç bilmiyorum bu android, microsoft, symbian fln hangisi iyidir, ne işe yararlar fln :/
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Sony Ericsson XPERIA X10 3G - Yok wut?
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 o sanırım yanlış yazılmış, cep telefonu tanıtan bir sitede sadece 3g için 2. bir kamerasının olduğu yazıyordu.
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ben cok param olmadigindan Iphone almadim. Nokia C6 aldim. 2 gundur kullaniyorum memnunum. Klavyesi var. Fiyati uygun... Herkes Symbian eskidi vs. diyor ama uygulama da cok. Android kullandim ben begenmedim. Flash oynatmak sorun. Root yapman lazim vs...
throine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 acikcasi ben bin kusur ytl'yi bir sony ericsson'a yatirirken iki kere dusunurdum.
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Kendime inanamıyorum ama galiba iphone alıyorum :/
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 dokunmatiği iphone kadar kaliteli olan telefon çıkamadı hala :( zamanın değişmez telefon markası nokia çok aptal bi marka oldu artık :/ işi telefon üretmek ama üretemiyo :(
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 3 ve 4 arasında çok fark var mı iphone un, varsa 4 ü almak için ne yapmam gerek? gittigidiyor gibi sitelerden alsam sorun yaratır mı? sanırım her sim card uymuyordu bunlara :/
Öne çıkan mesajlar