Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bu arada perim hocayı çok severim ona da laf yok...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 artık sb ya da sj farketmez siz orada 2 yıl hazırlık + orta okulu okuyamadıktan sonra gerçek espiriyi asla anlayamayacaksınız ne yazık ki.. Gelip geçecek bir eyüboğlu ve benzerleri gibi... O okul iyiymiş bu okul iyiyimiş hepsi geyik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Tyrael, 14 Ağustos 2004 19:09 tarihinde demiş ki: bende benoit teyim madem cevaplamadı seni karafatma ben cevapliyim! bizim okulda fr örenmezsin bizim okulda hiçbişi örenmezsin!ama bizim okulda arkadaşlık nedir,hayat nası ciddiye alınmaz gibi daha deişik konular işlenir!benim okulumun deerini benim okulumda okuyan anlar!ha ama dışardan baktıında hepimiz kromuyuz?eh biraz:) ha bu arada karafatma bizim okuldan sayılmaz!çünkü o yeni gelmiş belliki sadece ilkokuldan girenler bilir benoit in deerini! hehe yani doğru kısımları da var eksik kısımları da.. öncelikle "hiçbirşey öğrenmezsin" diye bi durum yok, okula öyle bi damga vurma. hiç bilmeyen insanların aklında böyle bi imaj kalmasın. Bişeyler kapmak isteyen her ortamdan kapar. ne kadar kötü bile olsa en azından kötünün ne olduğunu kapar. Tabii biz ekip olarak biraz "bos" (hehe tyrael) olsak da genel olarak kültürlü yaratıklarızdır çevreye nazaran (entel krolarız kısaca heh). ama çocuğum olsa St. Benoit'ya yollamazdım :)[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Divin, 14 Ağustos 2004 20:36 tarihinde demiş ki: artık sb ya da sj farketmez siz orada 2 yıl hazırlık + orta okulu okuyamadıktan sonra gerçek espiriyi asla anlayamayacaksınız ne yazık ki.. Gelip geçecek bir eyüboğlu ve benzerleri gibi... O okul iyiymiş bu okul iyiyimiş hepsi geyik... +1 ortaokuldan gelmek çok daha farklı doğru söylüyorsun classiques > specifiques :P[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 specifiques ne alaka :) nouvelles onnar tostoparlaque :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sb de specifiques derler sj de nouvelles[signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bunu ben demiyorum ki zati, yeni sistemin götürüsü bu tarz okullardan, artık "ecole"ler yok malesef... Oraya yontulmadan girilip de yontularak çıkınılmıyor artık.. önceden her tür odun girer tek tip çıkartı, şimdi girenler yontulacak olgunluğu çoktan geçenler... Ne yazık sizlere ne yazık böyle "ecole"lere, harbiden sj ekolü bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sb ekolü de sizlere ömür.. :([signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses it didnt mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Estel bide bişi sorucam bu Dava açma olayı nedir? mahkeme ile sınıf geçilebiliomuş galiba?[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 onu pek çok okulda yapanlar var... Mahkemeye sana karşı haksızlık edildiğini falan idda ediyorsun. Bizim okulda (Alman Lisesi) çoğu defa başarılı olduğunun örneklerini gördüm. Bu mahkeme işlerini estel çok iyi bilmez belki, iyi öğrencidir o ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yoo dur işte orda mad sb ekoluü ölmedi devam edio sb ekolü eşşeklik işte bayaa bildiin eh oda duruo hala... ne kaptın sen sb den allahaşkına kaç derste 'gerçekten' ders yaptınki?!bi düşün bakalım ahmeti,atilla'yı,orta2mizi.. yannız bayaa bi düşünmen lzm ders bulmak için sb'de sadece selçuk,tanis,serhat ders yapar geri kalan şamata...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Siamon, alınma ama sen hz.de kaldıysan diğer seneler çok ama çok zorlanacaksın.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar