Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

St.Joseph yada fransız okulunda ikmale kalmış arkadaşlardan yardım bekleniyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben ikmale kaldım da stjosephde 1 eylül yazılı 2 eylül sözlü sınav var..

şimdi bu sınava girmiş olanlar varmı? acaba ne gibi şeyler çıkacak grammer de falan? sözlü zormu oluyo? diğer okul sınavlarına göre dahamı kolay bu sınav?[signature][hline]Siamonun Resimleri
Mesaj tarihi:
said:
Siamon, 13 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
Haa bu arada HAZIRLIK ta kaldım..

Bravo...

Valla hic bir fikrim yok gecmis olsun diyebilirim sadece.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
said:

Büyük harflerle yazman iyi olmuş.
Büyük iş becermişsin çünkü.
Yani Hz. de kalmak her insanın harcı değildir.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Mesaj tarihi:
Sj nin hazırlığında kalmak takılmak çok normaldir arkadaşlar... sj bir fransız lisesidir.. Hazırlığı ise fransızcadır.. ilk senesinde fransızca öğrenmeye başlayan insanların hazırlık fransızcasından kalması çok normaldir... Siamon hazırlık sınavı senin daha evelden girdiğin sınavlardan büyük ihtimalle daha kolay olacak.... sınav ise bildiğin fransızca ortak sınavları gibiymiş... Hem grammer varmıs expression ecrit varmış... comprehension ecrit varmış.. Ben girmedim ama girenlerden biliyorum.. Sana kolay gelsin.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Mesaj tarihi:
abi comp. ecrit yok diye duydum öle salak şeymi olur dedim.. çünkü niye biliomusun bu sınavı lise1 deki dersleri anlamamız için koyuyolar ama anlama bölümü koymuolar :D

birşey daha var exp ecrit + grammer %50 exp oral %50 OLUYOMUŞ BÖle bi saçmalık varmı hakkaten?[signature][hline]Siamonun Resimleri
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 13 Ağustos 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
bildiğim kadarıyla yazılı sınav ya da exp oral den 2 alırsan geçersin....

HADİ YA CİDDİMİSİN? doğruysa YAŞADIM :) çünkü rahat rahat alırım ama heyecan yapıcam diye korkuorum..

peki Reha abi :D birinden 40 ötekinden 45 yada 50 alsam geçiyomuyum? Ve exp ecrit de COD,COI, örendigimiz zamanlar subjonctif plusque parfait falan kullanmak zorunlumu yine?[signature][hline]Siamonun Resimleri
Mesaj tarihi:
Infeqted bilmem fransızca biliyor musun ya da sj de okudun mu? Fakat sjde fransızca öğretimi ağırdır ve zordur çok iyi öğrenirsin o ayrı. @Siamon bu arada hazırlıkta öğrendiğin herşey karşına çıkacak... her türlü grammer sorusuna hazır olsan iyi olur... bildiğim kadarıyla 40 45 alırsan geçiyorsun.. ama çok emin değilim. Muhattabı olmadım ama arkadaşlarımı biliyorum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Mesaj tarihi:
ortaokul ve lise hayatım boyunca en zorlandığım sene (tee 97 yılı) hazırlığı okuduğum seneydi. ve evet ben de fransızcadan kalıyodum az kalsın.[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Mesaj tarihi:
said:

bn St.benoit da okuyorm ve bu sene lise 2ye gectm hazirlik kalma sozlu ve sinavlari cok basit soliim bn kalmadim ama girenler soluor ama yinede 18 kisi kaldi ama 30 kisi gecti soliim=)=[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Karafatma sakın yanlış anlama saldırı yapmıorum ama sizin okulun zaten basit oluyo galiba sınavları benim gördüklerime göre..

1.si sizin okul bisim okula gelmişti Delf sınavları için biz A1 in ecrit bölümünü dersin yarısında tamamlarken onlar başlamamışdı ve "ne kadar zor" falan diolardı..

2.si bisim okulda sınıfta kalanlar ordan lise1 e devam ediyomuş..

sakın alınma ama kötü anlamda söylemiyorum..[signature][hline]Siamonun Resimleri
Mesaj tarihi:
yane siamon ne diim sana yuh bea topic açman1 beklemiodum:)Bu topici aç1cana ders çal1s sen bakim:)
haa bisim okula geldiklerinde bi tanesi korkudan girmemisti 2.ye:)
[signature][hline]..:_ )(ol_ol(o _:..

[Bu mesaj MoLoKo tarafından 13 Ağustos 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gench valla seni kim bıraktı okuyamadım ama bravo yani spde kalsan neyse(zorluundan diil kıl hocalardan okudum bikaç sene ordan biliorum) de sjde şaşırdım..
bi de criptech sen ayazaada cem çelebioğlunu tanıo musun kaçlısın bilmiorum ama o 86lı olabilir sallamiyim de öle bişi
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 13 Ağustos 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
bildiğim kadarıyla yazılı sınav ya da exp oral den 2 alırsan geçersin....

yok öyle bişiy

zor olmuyo sb den biliyorum
Mesaj tarihi:
Abi baya dağatmışız konusunu adam dayanamadı küfretti. ahuhaha :) Bu arada topicte ilk sorulan sorunun cevabı alınmış bitmiş. Daha ayrıntılı açıklama için daha public olmayan yerlere bakmanı öneririm. (Tıp kaynakları, tanıdı bi doktor vs) Ama sorduğun soruya bakınca daha fazla nası cevaplanır bilmiyorum. Karakterime uygun olmayan tarzımla cevabım bu. Bi daha fitil olup saldırma ortalığa.[signature][hline]Himiney...
Mesaj tarihi:
said:
elle_iphe, 14 Ağustos 2004 03:16 tarihinde demiş ki:
gench valla seni kim bıraktı okuyamadım ama bravo yani spde kalsan neyse(zorluundan diil kıl hocalardan okudum bikaç sene ordan biliorum) de sjde şaşırdım..
bi de criptech sen ayazaada cem çelebioğlunu tanıo musun kaçlısın bilmiorum ama o 86lı olabilir sallamiyim de öle bişi

beni Perim bıraktı s.lak kadın ya.. 42-43 leri geçirio beni 40 dan bıraktı apt.l

Bu arada konuyu kirletmişiz iyice?[signature][hline]Siamonun Resimleri
Mesaj tarihi:
hazırlıkta çaktıysan helal de size şimdi bi sene hazırlık di mi bi de o var. Yazık yaf petitcikler size, çok zorlanmazsın ama fransızcanı düzeltmeye bak ilerde bio phys fln geldiğinde hepsi fr patlayabilirsin... Hiç kalmadım ama çok arkım kaldı, ikmaller çok zor olmaz ama adam gibi çalışman kaydıyla...
Mesaj tarihi:
bende benoit teyim madem cevaplamadı seni karafatma ben cevapliyim!
bizim okulda fr örenmezsin bizim okulda hiçbişi örenmezsin!ama bizim okulda arkadaşlık nedir,hayat nası ciddiye alınmaz gibi daha deişik konular işlenir!benim okulumun deerini benim okulumda okuyan anlar!ha ama dışardan baktıında hepimiz kromuyuz?eh biraz:)
ha bu arada karafatma bizim okuldan sayılmaz!çünkü o yeni gelmiş belliki sadece ilkokuldan girenler bilir benoit in deerini![signature][hline]

[Bu mesaj Tyrael tarafından 14 Ağustos 2004 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...