Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Biz bir apartmanda en üst katta oturuyoruz. Karşımızda da Atatürkçü geçinen bir aile vardı. Adamda karısıda kızlarıda hepsi üniversite bitirmiş sözde modern insanlardı. Adam evden çıktı kiraya verdi 2 ay kimse tutmadı sonra farkettikki cemaat yerleşmiş bu abi dedikleri zibidiler. Binaya artık kim giriyor kim çıkıyor bilmiyoruz. Herhafta oluyor belli aralıklarla ama bugün 10-12 kere zilimize basıldı yanlış gelenler hep. Toplantı tarzında birşeyleri var galiba bugün. Gecenin bu saatinde yada önceki gün olduğu gibi sabah 7:45te zile basıldığı oldu. Hatta birtanesi az önce kapıda durduğum halde içeri girmeye kalktı. Yani gelenlerde bilmiyor kime geldiğini. Kısacası adamlara 10kere söyledik çöpü kapıya çıkarma, ayakkabıları dışarıda bırakma vs. diye bıktık artık. Apartman yöneticisi bende bıktım bırakıcam artık diyor. Ben bir birey olarak ne yapabilriim. Sonuçta fetoşlardan bunlar mahkeme olayları nasıl bilmiyorum ama yarın öbürgün başıma bir iş alırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 maklube getirirler belki mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 muhtemelen hiç bir şey yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 nothing. sizden bi şey rica edicem inşallah de, bize yanlışlıkla zilimize basıyorlar, hasta ve çocuk var evde, rahatsız oluyorlar. Allah rızası için dikkat ederseniz sevinirim falan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Yok cidden normalde adamlara sinirim zaten, daha da sinirime oynuyorlar. Gündüz çalışan insanlarız evde annem yalnız. Ben az önce kapıdayken girmeye çalıştı adam "arkadaşlar içeridemi" deyip. Yarın öbürgün hırsız gelir ayırt edilemez. Tabiki kapı açmıyoruz çoğu zaman ama bir günde de 10dan fazla kez hele ki olmadık saatlerde zile basılmaz ki. Evimde huzur bulamayacaksam daha ne anlamı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 senin benim gibi adamlar tutsa gecenin 4 ünde kahkalarla gülse, sürekli sevişse daha mı iyi. not: ben sevişmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 o kafa yapısındaki bir aile evini nasıl cemaatçilere kiralamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Millet bekar a öğrenciye ev vermiyor tanımadığı bilmediği 4-5 arkadaşı binaya gelir diye buraya hergün 20-30 farklı insan geliyor. Birde diğer yandan birine derdini anlatıyorsun bak arkadaşım şu şöyle olmuyor bunu böyle yapsan daha iyi olur diye 1 ay sonra adam gidiyor başkası geliyor. Bildiğin atama yapıyorlar eve resmen tekrar başa al yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 fede said: senin benim gibi adamlar tutsa gecenin 4 ünde kahkalarla gülse, sürekli sevişse daha mı iyi. not: ben sevişmiyorum sen de mi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 O evin sahibine ulaş bir şekilde? En azından kontrat bittiğinde uzatmaz, ben dönüyorum evimde yaşayacağım diyerek onları kovabilir. Di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Bella said: o kafa yapısındaki bir aile evini nasıl cemaatçilere kiralamış? Adam uyuzun tekiydi bina ortak harcamaları ödemezdi falan ama gerek karısının gerek kendi duruşlarından konuşmalarından ve hareketlerinden bu tarz şeylerin 180derece zıttı olduklarını 100metre öteden anlardınz. Bizde ona şaşırdık. Zaten görsem adamı yaşına başına bakmadan sokağın ortasında ibreti alem olsun diye önce onların ziline basıp sonra dövücem adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 nileppezdel said: O evin sahibine ulaş bir şekilde? En azından kontrat bittiğinde uzatmaz, ben dönüyorum evimde yaşayacağım diyerek onları kovabilir. Di mi? Para insana bunlarıda yaptırıyormuş onu da gördük. 2ay kimse kiralamadı 3. ay direk verdi bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 balon said: fede said: senin benim gibi adamlar tutsa gecenin 4 ünde kahkalarla gülse, sürekli sevişse daha mı iyi. not: ben sevişmiyorum sen de mi lan :( adam sevişemiyorum dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 abi zilin yanina kagit falan yapistirin ''cemaatciler basamaz'' seklinde hem laf sokarsin hem basmazlar dilenci giremez gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 belki de işin içinde başka işler vardır. olay para değildir, dediğin kadar kesin bir duruşu var ise aksi zaten mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 @Anelor: O tehlikeli olabilir ya, her şey beklenir bunlardan.. :/ @toledor: Güzel sarışın bir bayan arkadaşına birkaç kere onların kapısını çaldırıp rus aksanıyla "merhaba burası mıydı acaba ben natalya" dedirt falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 kapıda ayakkabı kaldıkça topla çöpe at hatta teklerini at tek kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Benim asıl korkum bu ramazan zaten. Tamam yeri geliyor oruç tutuyoruz bizde ama gecenin 3buçuğunda da birisi zilime basıp yanlış zil derse ya babam bıçakla aşşağıya iner ya ben inerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yıkarlar o zili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 amerikaya bildir, kalabalık bir müslüman grubu bu evde toplaşıyo diye, teröre baskın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Anelor said: abi zilin yanina kagit falan yapistirin ''cemaatciler basamaz'' seklinde hem laf sokarsin hem basmazlar dilenci giremez gibin LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ıspartada adamlar bu tepkilerden rahatsız olup direk apartman yaptırmış. full abi içierisi. bizm lisede sigarai çtiğimiz yerin tam önündeydi. içerden çıkan liselinin haddi hesabı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Toledor said: nileppezdel said: O evin sahibine ulaş bir şekilde? En azından kontrat bittiğinde uzatmaz, ben dönüyorum evimde yaşayacağım diyerek onları kovabilir. Di mi? Para insana bunlarıda yaptırıyormuş onu da gördük. 2ay kimse kiralamadı 3. ay direk verdi bunlara. Sonrada gider ağlar hıyar, bunlar çok güçlendi, vatan elden gidiyorda, oda buda. İnsanımız Parayı görünce arkasını dönüp, donu indirip, acısız ve çabuk olsun zihniyetinde takıldığı sürece çok ağlarız biz milletçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ahahah cemaat sokak abiler apartmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Kapı ziliniz nasıl bişiy ki öyle karıştırılıyo? Cemaat buraya diye yaz kapı ziline hala basarlarsa kapılarının önünde kedi kesip kanından pentagram çiz filan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar