Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cemaat Evi

Toledor

Öne çıkan mesajlar

Biz bir apartmanda en üst katta oturuyoruz. Karşımızda da Atatürkçü geçinen bir aile vardı. Adamda karısıda kızlarıda hepsi üniversite bitirmiş sözde modern insanlardı. Adam evden çıktı kiraya verdi 2 ay kimse tutmadı sonra farkettikki cemaat yerleşmiş bu abi dedikleri zibidiler. Binaya artık kim giriyor kim çıkıyor bilmiyoruz. Herhafta oluyor belli aralıklarla ama bugün 10-12 kere zilimize basıldı yanlış gelenler hep. Toplantı tarzında birşeyleri var galiba bugün. Gecenin bu saatinde yada önceki gün olduğu gibi sabah 7:45te zile basıldığı oldu. Hatta birtanesi az önce kapıda durduğum halde içeri girmeye kalktı. Yani gelenlerde bilmiyor kime geldiğini.
Kısacası adamlara 10kere söyledik çöpü kapıya çıkarma, ayakkabıları dışarıda bırakma vs. diye bıktık artık. Apartman yöneticisi bende bıktım bırakıcam artık diyor.
Ben bir birey olarak ne yapabilriim. Sonuçta fetoşlardan bunlar mahkeme olayları nasıl bilmiyorum ama yarın öbürgün başıma bir iş alırmıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Yok cidden normalde adamlara sinirim zaten, daha da sinirime oynuyorlar. Gündüz çalışan insanlarız evde annem yalnız. Ben az önce kapıdayken girmeye çalıştı adam "arkadaşlar içeridemi" deyip. Yarın öbürgün hırsız gelir ayırt edilemez. Tabiki kapı açmıyoruz çoğu zaman ama bir günde de 10dan fazla kez hele ki olmadık saatlerde zile basılmaz ki. Evimde huzur bulamayacaksam daha ne anlamı kalmadı
Sosyal ağlarda paylaş

Millet bekar a öğrenciye ev vermiyor tanımadığı bilmediği 4-5 arkadaşı binaya gelir diye buraya hergün 20-30 farklı insan geliyor.

Birde diğer yandan birine derdini anlatıyorsun bak arkadaşım şu şöyle olmuyor bunu böyle yapsan daha iyi olur diye 1 ay sonra adam gidiyor başkası geliyor. Bildiğin atama yapıyorlar eve resmen tekrar başa al yapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

o kafa yapısındaki bir aile evini nasıl cemaatçilere kiralamış?

Adam uyuzun tekiydi bina ortak harcamaları ödemezdi falan ama gerek karısının gerek kendi duruşlarından konuşmalarından ve hareketlerinden bu tarz şeylerin 180derece zıttı olduklarını 100metre öteden anlardınz. Bizde ona şaşırdık. Zaten görsem adamı yaşına başına bakmadan sokağın ortasında ibreti alem olsun diye önce onların ziline basıp sonra dövücem adamı
Sosyal ağlarda paylaş

Toledor said:

nileppezdel said:

O evin sahibine ulaş bir şekilde? En azından kontrat bittiğinde uzatmaz, ben dönüyorum evimde yaşayacağım diyerek onları kovabilir. Di mi?

Para insana bunlarıda yaptırıyormuş onu da gördük. 2ay kimse kiralamadı 3. ay direk verdi bunlara.

Sonrada gider ağlar hıyar, bunlar çok güçlendi, vatan elden gidiyorda, oda buda.

İnsanımız Parayı görünce arkasını dönüp, donu indirip, acısız ve çabuk olsun zihniyetinde takıldığı sürece çok ağlarız biz milletçe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...