Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Her yerde görüyorum bir apartmanların eski noları var, bir de yeni kırmızı tabelalar asılmış. Geçen pizzacı yeni numaralara göre baktığı için bizim evi geç buldu. Ben hangisi kullanılacak baya kafam karıştı..
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 onları evleri fişlemek için kullanıyolar
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Yeni mi? Bizim buralarda değişeli 1-2 yıl oldu.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 eskisine göre yeni demek istedim.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 adı üstünde. biri yeni, diğeri eski. yenisini kullanıcaksın. ayrıca o numara değişimleri baya önce oldu. en az 2 sene diyim. belki daha önce.
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 valla ben onları söktüm bile ama uğraştırdı.bi ara vazgeçiyodum sonra söktüm işte.sonra bastım küfürü belediyiye bu arada bizim burda daha yeni koydular onlardan ::o
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 1-2 sene oldu valla. Yenileri kırmızı ile koydular. Senelerdir kullandığımız tüm adresler değişmiş oldu işte. Sağolsunlar böyle bir dert çıktı başımıza. Kargocular filan afallıyor. Ama artık alıştılr neyseki
Öne çıkan mesajlar