di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Omrumu tuketiyor bu super karisik, duzgun dokumente edilmemis yapisiyla. Bilen biri varsa yardim etsin bana ne olur. userBasket.store.on('datachanged',function(){ userBasket.store.each(function(record){ if(record.data['basket.aaa']){ //burada bu store icerisinde satir basina koydugum checkbox'i checked hale getirmek istiyorum. } }); }); Hepsini gectim, verdigim objeyi duzgun dump eden bir javascript fonksiyonu da isimi gorur lakin denediklerim Ext icin faydasiz.
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Tamam lan yaptim. Kafasina bile koydum. Iki satir ext bilmiyonuz, beni boyle ugrastiriyonuz.
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ext ne onu bile bilmiyorum düşün...
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ExtJs guzel bi js framework/library aslinda. Lakin yetersiz ornekleri yuzunden kafayi yedirtebiliyor. http://www.sencha.com/products/js/ Surda gorduklerinizi kolayca yapiyorsunuz; http://www.sencha.com/products/js/ Sorun goremediklerinizde zaten. Birseyleri mix'lemeye kalkinca "hassktir bunun susu nerden geliyor ki acep?" diye apisip kalmaniz oldukca olasi oluyor.
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 bi de incelediğim kadarıyla piyasadaki popüler js frameworkler (jquery, mootools) de bu fw'nin yaptığı işi yapıyor diye biliyorum. yamuluyorsam kırbaçlayın.
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Gir bak abi iste. Soyle bir bakista birseyler anlarsan bana da anlat =)
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 marifaritiko said: bi de incelediğim kadarıyla piyasadaki popüler js frameworkler (jquery, mootools) de bu fw'nin yaptığı işi yapıyor diye biliyorum. yamuluyorsam kırbaçlayın. Su noktada yamuluyorsun, Ext disindakilerin arayuz icin hazirlanmis kisimlari hem bu kadar gelismis degil hem de cok daha sorunlu. Epeyce guzel ornekleri var girip bakin bi siteye. Haniiim. Kirbacimi getiiir.
marifaritiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 gerçekten öyleymiş... özellikle grid table olayı çok tatlı, yıllardır aradığım şey (tu)
Öne çıkan mesajlar