Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. İzmir Rock Festivali

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aytek sen?[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
evet olabilir hatta çok güzel olur:)))[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
ozman festivale gelecek olanalar ben gelecem yazsın orda toplarız patiyi beraber pogo yapar kafa sallarız. solitude'da coşarız. uuuuhhh *gaza gelir*[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
:)) oldu[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
evet hatta benim icq numaram 241644108 buluşacaklarımızla iice tanışırız fest hakkında konuşuruz bişi soracak olan varsa sorar falan filan..[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
walla saydıklarının hıc bırını tanımıorum,dınlemedım etmedım ama izmir de olcagı ıcın nıye ev sahıbı oldugumuz rock festivalıne gıtmeyelım gıbı bı du$unce ıle gıderım =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd|
|Avenia|
Mesaj tarihi:
imkanım olursa ben de gelebilirim hatta nortonla birlikte geliriz =). gerçi kabak gibi kafayla gelcem ama olsun napalım artık headbang e saçsız giricez =).[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Yaşamak İstemem Artık!
Mesaj tarihi:
şu otobüs fiyatları açıklanınca yazın yaws. bi de 1 günlük nası oluo? yani gece geç çıkıp erken orda oluo sora gece geri mi dönüo yoksa bi gün orda kalınıo sora mı dönüllüo falan tam olayı yazarsanız ve de anne baba durumundan izin alırsam gelirim.[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
İzmirliyim gururluyum GELİRİM :)
sonunda izmirde de olacak ha oh be!!!
kaçmazzz...
ama tam tarih verebilirsen bi ara metboy iyi olur.[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
up! bilgi isteriz yok öyle bikaç grup sayıp kaçmak[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Mesaj tarihi:
18+ olayı var mı? yoksa otobüs olayları nasıl oluo bi örenseniz?[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
  • Yeni Oluştur...