Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep faturası yatırmayınca 1 hafta içinde gelişenler

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Mathias said:

Çok sinir bir durumda kaldım şu an ;

Fatura ödememi geciktiriyordum. 3 gün gecikince sms geldi borcunuzu ödeyin diye, 2 gün sonra gene geldi.

Aynı gün aramalara kapandı. Tamam dedim yarın ( yani bugün ) öderim.

Atm'ye gittim para yatırdım. Fatura da 25 lira falan.

Atm'den bulamadım ödeme seçeneğini, ben de evden netten yaparım diye döndüm.

Girdim tabi sisteme son basamakta sms bekliyorum, attım gelmedi.

Tekrar denedim gene yok. Alla alla dedim yoksa olabilir mi derken ev telefonundan cebi aradım. "BU HAT GEÇİCİ BİR SÜRE KULLANIM DIŞIDIR" dedi. Tabi o an kaynar su inmiş gibi oldum baştan aşağı.

Cep faturası yatırmadığım için net bankacılığı için gerekli olan sms gelmiyor. Sonuçta da ben faturayı ödeyemiyorum. Kısır Döngü.

En inanılmazı kaç yıllık hat sahibiyim, 6 gün 25 liralık ödeme gecikince başıma gelenlere bak.

demekki sürekli geç yatırıyosun ondan böle olmuş. nasıl yani dersen;

ben turkcell çalışanı olduğum için gayet iyi bildiğpim bir sistemi var turkcellin.

faturasını günü gününe ce hiç sektirmeden ödeyen aboneler ile faturası yüklü gelen ve bunları döneminde adam gibi ödeyen aboneleri sistem algılayıp takip ediyor.

diğer taraftan faturalarını geciktiren geç yatıran veya ödemeyen aboneleri de sistem izlemeye alıyor.

faturasını ne kadar olursa olsun gününde eksiksiz çat d,iye yatıran aboneye 2. ayından itibaret, son ödeme tarihine gün eklemeye başlıyor.

örneğin yeni sıfır hattın ilk faturasının son ödeme tarihini bir gün geçtikten sonra hala fatura yatmamışssa hat direk servis dışı olur.

ama sürekli gününde ödeyen abonenin son ödeme tarihini günler geçse bile servis dışı olmaz.

daha da güzeli ödemelerini geciktiren abonelere birkaç defa msj atarken, ödemelerini geciktirmeyen abonelere, geciktirdikleri zaman bile mesaj atmıyor sistem.

ben 2 yıldır bu hattı kullanıyorum. her ay 150TL artı eksi faturam var. intnertten hiç kaçırmadan öderim. geçenlerde faturayı ödemeyi unuttum. son ödeme tarihinden 19gün geçti bir de. yani bir sonraki aya girdik.. hala mesaj biel gelmemişti.

bukadar da profesyonel bir sistemleri var adamalrı. başka hiçbir firmada böyle bir takip sistemi yok. müşteri şirkete ne kadar değer veriyosa şirkette aynı değeri müşterisine veriyo.

düzenli ödeneye müssaama, ödemeyene hastr lan diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonutopia said:

adamlar iki kez uyarmıs senin keyfinimi bekliyceklerdi lol..

Bu adamlar ben aynı numara ile konturlu hattayken keyfimi bekliyorlardı. Hem de 2 ay.

O yüzden 6 günde aynı hattı kapamaları gayet LÖL.

Bu arada turkcell aynı sistemden bahsetti bana da, düzgün ödeme-ödememe vs. Doğrudur haklılardır ama inşallah bi daha süper lige sponsor olamazsınız diye beddua ettim :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Mathias said:

Çok sinir bir durumda kaldım şu an ;

Fatura ödememi geciktiriyordum. 3 gün gecikince sms geldi borcunuzu ödeyin diye, 2 gün sonra gene geldi.

Aynı gün aramalara kapandı. Tamam dedim yarın ( yani bugün ) öderim.

Atm'ye gittim para yatırdım. Fatura da 25 lira falan.

Atm'den bulamadım ödeme seçeneğini, ben de evden netten yaparım diye döndüm.

Girdim tabi sisteme son basamakta sms bekliyorum, attım gelmedi.

Tekrar denedim gene yok. Alla alla dedim yoksa olabilir mi derken ev telefonundan cebi aradım. "BU HAT GEÇİCİ BİR SÜRE KULLANIM DIŞIDIR" dedi. Tabi o an kaynar su inmiş gibi oldum baştan aşağı.

Cep faturası yatırmadığım için net bankacılığı için gerekli olan sms gelmiyor. Sonuçta da ben faturayı ödeyemiyorum. Kısır Döngü.

En inanılmazı kaç yıllık hat sahibiyim, 6 gün 25 liralık ödeme gecikince başıma gelenlere bak.

dana arayaydın ya netten ödeyeydik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...