Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yok 130-150 supplyla ben saldirdim gateway +phoenix immo ordusu vardı
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 phoenix immo? phoenix colossus tamamda immo? tankmı vardı?
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yoktu da herşeye gider nasilsa phoenix dedim.gitmiyormuş
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 phoenix'in herşeye gitmediğini ben bile biliyodum yav =P hayvancıkları kaldırınca çok işe yarıyo (immortal, tank gibin). yoksa 3-5 mara kaldırsan combat'ı çok etkilemez.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 abi bütün maraları kaldırdım.1 ünite bile kaybetmemiş adam asdfas
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ahah aabi bütün maraları kaldırıcak kadar phoenixmi bastın lan
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 3m a karşı beceremiyorum, olmuyor bir türlü. adam marauder marine spam gidiyor, durduramıyorum 3 maç üst üste aynı şekilde kaybettim. ht storm dahi yetmiyor, ezip geçiyorlar help, please.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 storm yetmiyorsa bir yanlışın var. storm eziyor çünkü. ama 2-3 tane atman lazım en az. hani 1 ht çıkıp sadece 1 storm atıyorsan mesela yetmez. ayrıca çok mara varsa immortal bas. 3-5 mara varsa immortal basmana gerek yok. ayrıca medivaclere feedback atabilirsin. 4-5 ht'n varsa.
bakas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 En temizi 9-10 tane ht, yap sonra t spam.
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sabonis said: storm yetmiyorsa bir yanlışın var. storm eziyor çünkü. ama 2-3 tane atman lazım en az. hani 1 ht çıkıp sadece 1 storm atıyorsan mesela yetmez. ayrıca çok mara varsa immortal bas. 3-5 mara varsa immortal basmana gerek yok. ayrıca medivaclere feedback atabilirsin. 4-5 ht'n varsa. abi 3 ht vardı, 140 supply civarıydı. base girişini kapadım FF ile 1 ht katakulleye gitti marine lerin 2 ht ile storm attım ama banamısın demedi. zealotları tanklasın diye yolladım ama nafile, immortal da 2-3 tane vardı. daha çok ht, daha çok storm deniyim ozaman.
bakas Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Vendy said: sabonis said: storm yetmiyorsa bir yanlışın var. storm eziyor çünkü. ama 2-3 tane atman lazım en az. hani 1 ht çıkıp sadece 1 storm atıyorsan mesela yetmez. ayrıca çok mara varsa immortal bas. 3-5 mara varsa immortal basmana gerek yok. ayrıca medivaclere feedback atabilirsin. 4-5 ht'n varsa. abi 3 ht vardı, 140 supply civarıydı. base girişini kapadım FF ile 1 ht katakulleye gitti marine lerin 2 ht ile storm attım ama banamısın demedi. zealotları tanklasın diye yolladım ama nafile, immortal da 2-3 tane vardı. daha çok ht, daha çok storm deniyim ozaman. 3 ht yetmez ya hiçbir şekilde. Oyun başı falan belki ama 140 fooddayken dediğim gibi epey olmalı. Amaç tek stormla almak değil zaten, mmm ordusu genelde stormu görünce geri çekilir ama o ilk initial 20 damage'i de yer hatta daha fazlasını. 2.storm 3.storm aynı şeyler derken bir bakmış hiçbir şeyi kalmamış adamın. Ama combatta ht korumak biraz zordur o yüzden dikkatli olmanı öneririm.
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ben anlamadım, 4 gate ile oynamak noobluk mu? Racona mı ters nedir? 4 proxy gate ile yendigim kim varsa "noob,lol, i dont wanna believe it" tarzı bir takım saf yaklaşımlarda bulunuyorlar:) Sevgli pro tossçular?
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 thanks for defeating me diyecek adam yoktur heralde burda
bakas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sanguin said: Ben anlamadım, 4 gate ile oynamak noobluk mu? Racona mı ters nedir? 4 proxy gate ile yendigim kim varsa "noob,lol, i dont wanna believe it" tarzı bir takım saf yaklaşımlarda bulunuyorlar:) Sevgli pro tossçular? Açıkçası rush bile denemeyecek kadar normal bir taktik. Ha 4wgye yenilirsem ben kendime yediremiyorum nasıl yedim diye, arada da yapmıyor değilim. Noobluk falan değil, noob adamlar da yapar yapmasına ama hala standart bir 4wgyi tutamıyorsa kendisi noobtur hani. Tamam bazı 4wg ler var gayet yaratıcı oluyor, misal benim sevdiğim şey oyun başında yolladığım probe'u saklayıp base içinde bir proxy pylon atmaktır, bu eğer scout edilmezse tutması kim olursa olsun epey zordur. Ama adam kapından yürüyerek girmeye çalışıyor sen de tutamıyorsan noobluk onda değil sende arkadaş. Sözüm FE giden kişiler için geçerli değildir, ama onlarda bunu riske ederek gitmeli FE'ye.. Bu arada adamın teki geçen küfredecek sandım yaptığım 4wgye, proxy pylonu nereye koyduğumu sordu sonra wp deyip çıktı ben bile şaşırdım :D Var yani öyle manner sahibi insanlarda.
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Adam gibi gözlemleyip gelecek atak ve rakibin ne yapıcağını kestiremiyorsa bir oyuncu ,rush dahil her türlü kazanan haklıdır,tabi cheat tipi şeyler hariç
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 o proxy pylon adamı deli ediyor bazen yalnız. geçen öyle bir oyun verdim, dedim nolüyür? meğer adam 10 küsürüncü dakikada nasil becerdiyse sokmuş probe'u base. ben tabii reconda göremedim pylon'ı. repe baktım sonradan, adam elini kolunu sallaya sallaya girmiş içeri haha 1000 sefer denese belki olmayacak bişe ama oldu işte :D
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Lelouch said: thanks for defeating me diyecek adam yoktur heralde burda gg diyip adam gibi çıkabilir. Çok enteresan valla bu şekilde yendiğim rakiplerimin en az yarısı bir şekilde ters tepki gösteriyor :) Peki şu şekilde devam edeyim. Immortal mı? Collosus mu?
bakas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sanguin said: Lelouch said: thanks for defeating me diyecek adam yoktur heralde burda gg diyip adam gibi çıkabilir. Çok enteresan valla bu şekilde yendiğim rakiplerimin en az yarısı bir şekilde ters tepki gösteriyor :) Peki şu şekilde devam edeyim. Immortal mı? Collosus mu? PvP ise eğer CvC diyebiliriz. Fazla C'si olan kazanır oyun sonunda hani. Malesef böyle tek yönlü bu olaylar. Immortalları force fieldla engellemek çok basit iş zaten.
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ama PvP oynadığımızı farzedersek force shieldlı 2 immortal ve yanında az buz zea ve stalkerla, Collosus a giden bir P 'yi yenmek daha kolay olmaz mı? Şuna dayanarak söylüyorum ; Collosuslarin upgradesiz çok işe yaramadığını düşünüyor ve hem upgrade i için harcanan kaynak, hem de beklemek için harcanan süre 2-3 belki suport ile 4. immolu bir orduyu kapıda görmek mümkün olabilir.
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 colo masslemek o kadar zor değil ya. colo giden bi toss genelde 3-4 tane ediniyor gayet rahat. immortaldan çok daga etkili bir birim kesinlikle. microsu falan da rahat, ordunun arkasında tut tamamdır.
bakas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sanguin said: Ama PvP oynadığımızı farzedersek force shieldlı 2 immortal ve yanında az buz zea ve stalkerla, Collosus a giden bir P 'yi yenmek daha kolay olmaz mı? Şuna dayanarak söylüyorum ; Collosuslarin upgradesiz çok işe yaramadığını düşünüyor ve hem upgrade i için harcanan kaynak, hem de beklemek için harcanan süre 2-3 belki suport ile 4. immolu bir orduyu kapıda görmek mümkün olabilir. Öyle hemen gidilirse elbette sıkıntı yaratır. Eğer rush falan düşünmüyorsan 3gate robo gidip 1-2 immortal bastıktan sonra rahatça coloya geçiş yapılabilir. İlk coloyu basarken zaten geliştirmeyi de başlatırsın. 2. colo yoldayken o geliştirme tamamlanır. Zaten 5 taneden sonra cololar yerde duran her şeyi biçiyor. Fazla colosu olan kazanır deme sebebim de bu, diğer tüm birimler 3-5 saniye içinde zaten siliniyor geriye CvC kalıyor. Ha elbette 2 colo eksiksindir onun yerinde 7-8 fazladan stalkerın vardır illa ki farkeder, ama yine de öyle çok değil.
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 orduyu ikiye bölüp saldırtmaktan aciz platin bir toss mikro kasmak için ne yapabilir acaba ?
bakas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bu muta varken ben artık oyuna girmem ya. Direk oyundan soğutuyor yani hiçbir çözümü de yok. Yok phoenixmiş falanmış şuymuş yalan 35 40 tane mutaya karşı.
Öne çıkan mesajlar