Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 icqm sürekli kilitleniyo bir bi mesaj atıyo, kilitleniyo ctrl alt del le kapatıyorum, açılıyo, aynı emsaj yüzündne yine kilitleniyo bunun bir çözümü var mıdır? icq litedan girip mesajı okuamyı sonra icqyu yeniden kurmayı denedim olmadı[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ole bi mesaj vardida ynai ard arda atiliyodu flood gibi ama omudur bilemicem bende linklere tiklarken kitleniyo bazen[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yk abi flood değil sadece bir kişide oluyo bide işin garibi[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya martılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hep söyleniyo valla icq lite falan yalan... light bişi olmadığı kesin. Trillian kullanıyodum eskiden, şimdi miranda kullanıyorum. İkisi de birbirinden güzel, sade programlar... Denemeye değer[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar