DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 said: Wulfgar, 11 December 2003 22:15 tarihinde demiş ki dogmeat neden panther? o ruhu hisstemek istiyorum,o motor sesini duymak ,lfk76-88'İn ateş sesini duymak istiyorum,şimdiki tanklar delikanlı değil,yok öle 7 km'den lazergüdümlü elektronik bilmemnereokrtnik topu ateşleyip çattanadak karşıdaki tankı tuzbuz etmenin zevki yok kardeşim,aklını kullanacaksın,çevreni bileceksin,hızlı olacaksın,mürettebatını durumunu bileceksin,eğer yaşamak istiyorsan 1942 böyle olmak zorundaydı,patlattığın tanka en çok 1,1.5 km uazakta olabilirdin ve yarattığın acıyı bilirdin,patlattığın tankın içinde insan etinin yandığını,sürücünün bacaklarının 88'in aışıyla parçalandığını bilecek,yarattığın acıyı görecek ama her seferinde dahada iyi bir şekilde savaşmaya çalışacaktın,öeeef,anladyısan ne ala dipnot:sağlıklı bir çocukluğum oldu ve annem beni hep sevdi:)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. [b]And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 12 December 2003 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 tuhaf olduydu biraz ... [Bu mesaj ZeuZ tarafından 12 December 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 bide şu yukarıdaki reme bakınca eyt be diyesim geliyor,işte bu yüzden panther...[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ha bide stuka kullanmak isterdim[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 ben f22 falan icinde operation desert fox undergoing delta 5, delta 6 go [bilmiyorum ne diyop buralarda ama] 2 tane f22 sola kirilip inis gecerler bunu yapmak isterdim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Özgür olmayı isterim.. Bisikletimle olmayı isterim..Zaten en piskopat silahımdır o aşkım.. -Bıçak 4 Adet Boy boy -2 Flare(yanan meşale,maçlarda yakılır) -Cam delebilen,tek insanı direk yere serebilecek kadar mermisi olan 6MM celik BB bullet li tabancacık.. zaten ihtiyacım olan silahlarım evde var aslında ehe :) yanlız birde Shotgun eksik olmamalı.. şöyle bir predator gibi disc olması lazım unutmadan Bazukayı Bir tane B17 Uçağı almayı Hele AAGun evde yoksa evde kalmayı, unutmamak lazım C4 ü alevde bırakmayı..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Tum egitimimi tamamlamis olup hakkinda (daha cok baslardayim) Sinirsiz Shuriken deposu isterdim. Tabi bunun yanin da bi de inanilmaz refleksler ve tazi gibi kosma ozelligi gerekecek. Tey tey[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bombo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sapan kullanmak isterdim Resmide aha bu daha iyisini bulamadım :) Y [Bu mesaj bombo tarafından 15 Ağustos 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Çift katana. (Samanouske hastayız :-)) Katana yok, taze bitti derseniz 2 handed sword da olur. At ve zırh da isterim ama. Yanında bi de mızrak türü bişiy olması lazım.[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yay ve ok[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ok ve yay (bi dakka ulan zaten kullniyorumki ben onlari) Tabiki Veya sooole okuz gibi bi savas cekici balyoz misali[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Uçaksavar.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar