eastone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 beyler 2 yi oynamadan önce bi starcraft yapim dedim ama bi hata alıyorum başka forumlara baktım ama pek bi sonuc bulamadım. oyun tam açılırken ''unitzergavenger.grp'' uzantısı bulunamadı dior. varsa bilen bi el atsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 battle nete log olup en son patchı çek olmadı Registry den starcraftin klasörünü düzgün şekilde yüklü olduğu yere yönlendir (hklmsoftwareblizzard entertainmentstarcraft) son çare no cd felanda işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eastone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 oyunu internetten indirdim indirdipimde crack dosyası yoktu onu da başka biyerden duldum. Korsan oyuna regist yapamıyorum ne yazıkki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 korsan konuşmak yasak =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eastone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar