Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kurduğum guilde guild stone olmadan direk eleman alabilir miyim? başka bir stone ile adam gelcek tıklıcak buttona basacak girecek_?[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yada iki irki birbirine nasıl dusman ederim yardıııııımmmmmmmmmm elflerle vampirler dusman olcak . elfi order vampiri chaos yapsam çok saçma olacak[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 town stone'ye Bak İstersen ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ne yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm ya yangımı cıktı ne oldu[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 daha oncede soyledim ama dinlemiyorsun ki, gump'in buttonsuna on=1 try uid..applytojoin[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ise yarar seyler soyleyin pls onları elestirmek mod lara kalmıs bisey biliosanız konusun. edit: lafım efecik gibi dusunen ve bunun gibi yazan arkadaslara gerisi ustune alınmasın. [Bu mesaj Clark_Velorien tarafından 15 Ağustos 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tam üye olmasi içinde joinasmember mi öyle birşey vardi, bu applytojoin yarim üyeymiş gibi alir...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Clark_Velorien, 15 Ağustos 2004 16:13 tarihinde demiş ki: ise yarar seyler soyleyin pls onları elestirmek mod lara kalmıs bisey biliosanız konusun. Puahauhauha[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 komik olan sensin arkadasım (bkz. ayna) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 asd ya order chaos yapmadan yapamaz mıyız? birbirlerine düşmanlıkları:?[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 order chaos yapmana gerek yok zaten guid savaşi acicaksin birbirlerine...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hm ok sağol :D kod yazmaktan düşünemiom artık sabah akşam :D kodu ne direk guilde sokma? arkın dediği doğrumu?[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 belki baslangıcta ırkına gore dogacagı yeri belirleyebilir ve oraya bi tas koyarsın boylece o tasla da guilde uye yaparsın playerları bunun sonrasında da guild savası acıp 2 guildi yani 2 ırkı dusman edersin. bunun tek dezavantajı baska bi guilde kayıt olamamalarıdır. galiba buradaki arkadaslar da bunu solemek istediler ben bi posta topliyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: robert, 15 Ağustos 2004 16:13 tarihinde demiş ki: tam üye olmasi içinde joinasmember mi öyle birşey vardi, bu applytojoin yarim üyeymiş gibi alir... doğru mu?[signature][hline]EXILE PLAYER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eet joinasmember doğruymuş kontrol ettim...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar