Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardııııımmmmmmm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kurduğum guilde guild stone olmadan direk eleman alabilir miyim? başka bir stone ile adam gelcek tıklıcak buttona basacak girecek_?[signature][hline]EXILE PLAYER
Mesaj tarihi:
yada iki irki birbirine nasıl dusman ederim yardıııııımmmmmmmmmm elflerle vampirler dusman olcak . elfi order vampiri chaos yapsam çok saçma olacak[signature][hline]EXILE PLAYER
Mesaj tarihi:
ise yarar seyler soyleyin pls onları elestirmek mod lara kalmıs bisey biliosanız konusun.

edit: lafım efecik gibi dusunen ve bunun gibi yazan arkadaslara gerisi ustune alınmasın.

[Bu mesaj Clark_Velorien tarafından 15 Ağustos 2004 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tam üye olmasi içinde joinasmember mi öyle birşey vardi, bu applytojoin yarim üyeymiş gibi alir...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Mesaj tarihi:
said:
Clark_Velorien, 15 Ağustos 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
ise yarar seyler soyleyin pls onları elestirmek mod lara kalmıs bisey biliosanız konusun.

Puahauhauha[signature][hline]Ölüm dediğin nedir ki Gülüm?Ben senin için yaşamayı göze almışım

Paticik Thread Saptıranlar derneği Başkanı
Mesaj tarihi:
belki baslangıcta ırkına gore dogacagı yeri belirleyebilir ve oraya bi tas koyarsın boylece o tasla da guilde uye yaparsın playerları bunun sonrasında da guild savası acıp 2 guildi yani 2 ırkı dusman edersin. bunun tek dezavantajı baska bi guilde kayıt olamamalarıdır. galiba buradaki arkadaslar da bunu solemek istediler ben bi posta topliyim dedim :)
Mesaj tarihi:
said:
robert, 15 Ağustos 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
tam üye olmasi içinde joinasmember mi öyle birşey vardi, bu applytojoin yarim üyeymiş gibi alir...

doğru mu?[signature][hline]EXILE PLAYER
  • Yeni Oluştur...