marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bizce husky. yoksa kırma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 barınaktan alsaydı o itin soyu sopu belli olurdu bence kadim dostum akila bey.. @seagle.. meyhem bu.. kazanıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Abi.. wii kazan, ps3 kazan, ipod ipad iphone mac muck falan kazan. Ama köpek nedir lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dasaaa said: barınaktan alsaydı o itin soyu sopu belli olurdu bence kadim dostum akila bey.. @seagle.. meyhem bu.. kazanıyor hep kadim dostum akila bey derken ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 troll amaçlı barınak diyen herkesin patipetten süresiz olarak banlendiğini biliyor muydunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yazın yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 oh süper. çünkü her barınak yazanı itinayla şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 fizban said: troll amaçlı barınak diyen herkesin patipetten süresiz olarak banlendiğini biliyor muydunuz ? İŞTE BU MESAJI ÇOK SEVDİM BARINAK DİYEN ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN BAY BAY ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 aquila=akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bişey sorucam ama cidden öğrenmek için 7 harfli şeyi niye söylemek yasak lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 fizban said: troll amaçlı barınak diyen herkesin patipetten süresiz olarak banlendiğini biliyor muydunuz ? senin için "forumun ban bot"u diyolar, ne diyosun fizban? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bella said: oh süper. çünkü her barınak yazanı itinayla şikayet ettim. panter emel gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 abi offf çok güldüm aushdusah. köpekler hakkında ise bilgim yok ama puglar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 fizban said: troll amaçlı barınak diyen herkesin patipetten süresiz olarak banlendiğini biliyor muydunuz ? Bella said: oh süper. çünkü her barınak yazanı itinayla şikayet ettim. yazık olmus. özellikle admin'in kendi kendini banleme durumunda kalması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 barınaktan mı almış ben olayı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 niye trollüyonuz vatandaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ben anlamadım niye o kadar karşısınız ki 7 harfliden alınmasına? köpek alacak olsam bende barınaktan alırım bunun nesi yanlış? bide şu köpeğin resmine nereden bakıcaz link yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ulaaaaaaaaaaaaan çooook güldüm saçma barınak muhabetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 3 harflieler gibi 7 harfliler türer şimdide. 7 harfliden al diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 husky daha iyi ama evde darlanır havlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ev içinse kukır falan al yazık hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Barınak bilinci gelişti bu komikli troll sayesinde neden "direk ban" falan ya. Banlıcak yer arıyonuz lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar