Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 http://webtv.hurriyet.com.tr/1/8493/15445698/1/iste-insan-yuzlu-orumcek.aspx hurriyet said: MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk annesi Nagihan Kaçar, evinin bahçesinde dolaşırken gördüğü örümceğin ilgisini çektiğini söyledi. İlk önce örümceğin yumurta bırakacağını düşündüğünü belirten Kaçar, hayvana dikkatle baktığında bunun yumurta olmadığını ve örümcekte 'insan yüzüne' benzettiği çizgiler olduğunu fark ettiğini söyledi. Kaçar, "İlk önce zehirli olabileceğini düşündük ve cinsini öğrenebilmek için internetten araştırdık. 'İnsan yüzlü örümcek' olarak geçiyor. Türkiye'de daha önce Malatya ve Manisa'da bulunmuş. Sanırım üçüncüsünü de biz bulduk." Kız çocuğu olmadığı için örümceğe 'Hatice' ismini verdiklerini belirten Kaçar, "Onu şimdilik kavanozda tutuyorum. Gözümüzü ayırmıyoruz, her yaptığı hareketi merakla izliyoruz. Yemesi için ekmek ve küçük böceklerden veriyorum. İlk bulduğumda beyazdı, daha sonra yemesi için maydanoz verdiğim de rengi yeşile dönüştü. Örümceği ne yapacağımı bilmiyorum" dedi. Haber-Kamera: Nilüfer KANDIRMIŞ / BODRUM, DHA) kadinin anacligi beni yedi bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abi gördüm bunu ilk 20 saniyesini izledim ne kadar boş ve gerizekali bi milletiz diye sinirlenip kapattim bide kaslar gozler falan diye belirtiyolar dfssdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 tanrıyla alakası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 lord_gorthaur said: tanrıya alakası ne? sus carpilirsin dinsiz herif! ibretlik bi paylasim bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 tüylerim diken diken oldu. cCc örümcek reyis cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 http://www.webdebul.com/upload/b81_ruya-adam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Evde o boyda bi örümcek görsem direk ezerim be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 lord_gorthaur said: tanrıyla alakası ne? Aklı sıra şebeklik yapıyor belirli değerler üzerinden rant yapıp kendine statü sağlamaya çalışıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 http://toonbarn.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/07/Marvel-picks-a-new-Spider-Man-Andrew-Garfield-thwips-for-Disney-and-Columbia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Anelor said: abi gördüm bunu ilk 20 saniyesini izledim ne kadar boş ve gerizekali bi milletiz diye sinirlenip kapattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ibret dolu http://img27.imageshack.us/img27/70/bretdolubirresimm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Beyler örümcek diyor, cuma günü diyor? Bu işareti görmezden gelecek kadar imansız mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Hadi beyler 30 sayfa tartışma konusu bekliyorum, o kadar popcorn aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yan sanayi topic açmayın len! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 olmadi jahrein, ayip etmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 jahrein benle aynı masaya oturma birader üzerim seni. kimsiniz lan siz inancımla dalga geçiyorsunuz? YAŞAMANIZA İZİN VERDİK KAFAMIZA KAKAZLADINIZ LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 abvblizzard said: yan sanayi topic açmayın len! len mi, soğudum senden ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dier konu nie kilit oldu ya :D bi ton yazı yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ekmek! Senin ruhunla benim ruhum bi araya gelse, senin ruhun benim ruhumun önunde diz coker! ADAMI AYAR ETMEYIN! Nil senin konunun gg olcai kesindi dedim devami gelsin durmasin azalarak artsin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yetersizliğin gerçekten herkese ibret olmalı, *ein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Örümceğin rengi yeşile dönmüş maydanozdan eheh Bir de önceki threadde kimse bahsetmemiş. Spikerin maşallahı var. İçimde kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 alamanya da beyninizi mi yıkıyolar arkadaşım? misyonerlerin eline mi düştünüz? niye hep bunlar sizin başınızın altından çıkıyo? türkei cevap bekliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kısaca üstadımız alman dersen telefunken didi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 calimero said: alamanya da beyninizi mi yıkıyolar arkadaşım? misyonerlerin eline mi düştünüz? niye hep bunlar sizin başınızın altından çıkıyo? türkei cevap bekliyor! pektabii. kreuzberg katli vacipleri diye bir tarikatimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar