Gtgtakecarebye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Herkese merhabalar... Ultimaya yeni başladığım zamanlar az vakit geçirmemiştim bu forumlarda bu kez bir konuda açıklama yapmak için gelmiş olmama rağmen bir konu açıp herkese selam vermek istedim. Yeni ismiyle paticiği fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım :) Hepinize keyifli günler dilerim... Alıntıla
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 teşekkür ederim hoşgeldin :) Alıntıla
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 hoşgeldin de, pek gidecek gibi duruyorsun. Alıntıla
Gtgtakecarebye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Olsun ileride okursun, dert etme. Alıntıla
Gtgtakecarebye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Rasmon said: hoşgeldin de, pek gidecek gibi duruyorsun. Bak hala buradayım, çok usluyumdur. Alıntıla
kath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 paticiğin eski ismi ne ola ki ben niye hatırlamıyorum ? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.