Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 daha ikinci sayfada cevap vererek karizmatik bütünlüğünü darmadağın etmişsin. 4 sayfa ya da 2 gün geçmeden cevap vermek hatalı. doğum günü kutlu olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 DynamicK said: zaten kim ki bu kadar 'kel' dedi kendileri kel kaldi. hala akillanmadi essekler. :) olm yapmayin, dogru soyluyor, ben sahidim 5 sene kel dedim adama, kafamda bir tel sac yok su anda. adminler hizla kellesiyor!!1!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Bu saatten sonra daha da kötü olmaz benim halim, rahat rahat kel demeye devam edebilirim ahah. Ayrıca adını kullanarak açsam bilmediğin, seni tanımayanlar bile direk yalakalıktan kutlayacaktı İnan, böyle daha manidar oldu bence eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Nefr said: DynamicK said: zaten kim ki bu kadar 'kel' dedi kendileri kel kaldi. hala akillanmadi essekler. :) olm yapmayin, dogru soyluyor, ben sahidim 5 sene kel dedim adama, kafamda bir tel sac yok su anda. adminler hizla kellesiyor!!1!11 hehe bildigim bir 7 kisi bu durumda. hatta kel kel derken son donemlerde "abi kel kaliyorum ne yapmak lazim kazitsam cikar mi?" gibi sorular super oluyordu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar