Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 http://www.timsah.com/Demet-Akalin-Iki-kelime-Yeni-album/qTrTMVokFzu?utm_source=facebook&utm_medium=paylas&utm_campaign=facebook+video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 erhan bayrak kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dostum erhan bayrak demişsin demet akalın çıktı. erhan kim? edit: haa şarkıdaki adam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yok rhodes çalan adamın adı erhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 yargilayacaksan joe sample gibi yargilayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 biliyoruz kimin nasıl çaldığını da, adam türk sonuçta ve çok geniş yelpazeli bi müzik birikimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dogurudur, adam da buyuk muzikci olabilirde, sen yargilamis deyince boyle solo fln cakti zannettim sonra baktim sarki demet akalin'in sdfsdf yoksa erhan bayrakta yargiliyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Erhan Bayrak suanda turkiyedeki en iyi aranjörlerden birisi, hatta bana kalirsa en iyisi bence. Super bi solo atmasina gerek yok, zaten adamin muzikalitesi ve yaptigi aranjeler yeterli, olay demet akalin degil yani orda. Modern ve bomba aranjeleri genelde, ekmek sound'u yapmiyo suat aydogan gibi falan. Suat aydoganin mesela butun parcalarindaki olay ayni, youtube'da aratirsaniz komedi bi video ile karsilasirsiniz heuheh. Ayni albumde, umutsuz vaka diye bi parca var bide. Super soundlu bi parca oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Korax said: Erhan Bayrak suanda turkiyedeki en iyi aranjörlerden birisi, hatta bana kalirsa en iyisi bence. Super bi solo atmasina gerek yok, zaten adamin muzikalitesi ve yaptigi aranjeler yeterli, olay demet akalin degil yani orda. Modern ve bomba aranjeleri genelde, ekmek sound'u yapmiyo suat aydogan gibi falan. Suat aydoganin mesela butun parcalarindaki olay ayni, youtube'da aratirsaniz komedi bi video ile karsilasirsiniz heuheh. Ayni albumde, umutsuz vaka diye bi parca var bide. Super soundlu bi parca oda. hah işte bunu demek istedim ben de açıklamaya gerek yok diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Gunumuzde kimse artik album satin alip kapagina bakmadigi icin, erhan bayrak pek bilinmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar