BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bilgisayarima trojan girdi nasil silebilirim norton yaptim silmedi adware yaptim oda silemedi wormuda kullandım oda silmedi :P adamlar paso yeni internet baglanma adresi açıyor :) yardım lütfen[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 www.free-av.com daki virüs programini dene bi .. çokkez kurtardi beni[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirsmeagol Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 http://files.avast.com/files/eng/aswclnr.exe bu virus silio bulunsun die veridim ad-awarein yenisi çıktı linki: ftp://ftp.download.com/pub/win95/utilities/aawsepersonal.exe ftp://ftp.download.com/pub/win95/utilities/spybotsd13.exe bide bu bunlar zaten bil. olmalşı yükle üçünü dene[signature][hline]O-Zone:Dragostea Din Tei,Oriunde Ai Fi,Despre Tine,Usher-Burn,Black Eyed Peas-Lets Get It Started,Outkast-Roses,Hey Ya,Nelly Furtado-Forca,Powerless,Maroon 5-This Love,Harder To Breathe,She Will Be Loved,The Rasmus-Guilty,Robbie Williams-Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar