MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ya ahahah ya olmaz böyle olay yeminle. maç için verilen fotoğrafaa bakarmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Rıdvan'ı yerin dibine sokan arkadaşlara soruyorum,bundan 5 6 sene önce kimleri dinliyorduk ya da dinleyemiyorduk bi düşünün.Taraflı olması zaten normal,futbol bu adam futboculuktan gelmiş buna şaşırmak ya da olmaz demek biraz abes.Tabii fb yenildiginde bu surat rengine ve yorumlarına tesir edebiliyor;ama kadı kızının bile kusuru olurmuş.Bence gayet mantıklı ve doğru tespitler yapıyor. Dünya futbolu hakkında bilgisiz;ama sonuçta adam Tsl yi yorumluyor,büyütmemek lazım bunu.Bu arada herkes gibi Murat Kosova,Güntekin Onay hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum.Sonuç olarak Rıdvan Dilmen ve Ahmet Çakar spor yorumculuguna farklı şeyler kazandırmıştır,renk katmışlardır nazarımda kim ne derse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Abi Rıdvan'ı, Demirkol'u geçtim ben, Galatasaray düşmanı asıl Galatasaray medyası. Hakan Ünsal'ı şutladılar oh demiştim, geçen telefon bağlantısı yaptılar yorum için, stüdyoda görürsem yine şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar