Dengesiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 PS3'ü Guitar Hero haricinde pek açmadığım için elimde olan arşivimi satılığa çıkarıyorum. Satmak için bir aciliyetim olmadığı için herhangi bir pazarlık düşünmüyorum. İlgilenen arkadaşlar bana ÖM atsın. İstanbul içi elden verebilirim. Demon's Souls - 70 / Satıldı Resident Evil 5 - 40 Heavenly Sword - 25 Mortal Kombat vs DC Universe - 50 Brütal Legends - 40 Uncharted - 30 / Satıldı Uncharted 2 - 50 / Satıldı Dante's Inferno - 55 SW: The Force Unleashed - 30 God of War 3 - 60 / Satıldı God of War Collection - 50 Beowulf - 20 Ayrıca yukarıdaki oyunları Guitar Hero Smash Hits, Guitar Hero 5 ve Little Big Planet ile değişim yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 demon soulda bi guzellik yaparsan alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 BonePart yakinim olur ilgileniniz Gökhan Bey:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hamiline kart yakinimdir im war auheahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar