vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ne sinirlenecegim yahu, surda geyik yapiyoruz. siz aliniyorsunuz, AYIBETMISSIN bidi bidi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ardeth said: abvblizzard said: Allaha inanmanız mı daha daja trajik şu topicte verdiğiniz tepkiler mi bilemedim. yoksa senin ekmek olman mı daha trajikomik öp de anlına koy Onlardan biri laf edince "ekmeğe laf etmek büyük günah" demek için hazırda bekliyodum, hayallerimi yıktın ardeth :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 BabacumMostors said: abi bakir nerkek de olur yani alt tarafı iki damla kan akıtıp şarap içeceğiz hani bakire kız olsa üstünden suşi yiyeceğiz de.. ama sushico dan söylemeylim bu sefer hem getiren ibne paketçi çocuk korkuyor hem tadı kötü zeytin ye göbeğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 TanitciReklam said: yahu basından beri sinirlenen ben değilim ki sensin. şş tamam sinirlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Llama said: BabacumMostors said: abi bakir nerkek de olur yani alt tarafı iki damla kan akıtıp şarap içeceğiz hani bakire kız olsa üstünden suşi yiyeceğiz de.. ama sushico dan söylemeylim bu sefer hem getiren ibne paketçi çocuk korkuyor hem tadı kötü zeytin ye göbeğimden traş et o zaman.. ama ben yemem yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet neyse kapatalım. hit yaptırdım topiğine kız daha ne istiyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vaperon said: nileppezdel said: kutsal varlık senmişsin gibi gösterdin diye eleştirdin ya bunda anlaşılamayacak bir şey yok. Oradaki kinayeyi ve dinle değil bir gerizekalıyla dalga geçildiğini anlayamıyorsun. Ben açıklamakla da uğraşıyorum bak, nezaketen :) Nezaketin için teşekkürler. Kinaye olduğunun farkındayım ve rage'e bağlamadım hiç bir postumda. Sadece yazdıklarından ortaya çıkan ve açıkçası kendime göre hiç de hoş gelmeyen birşeyi ifade ettim. "ps: bu edit bir kul editi degildir, Allah c.c tarafindan editlenmistir. 3 defa güncellendi. Son güncelleme 29/07/2010 12:08 tarihinde vaniLLe tarafından yapılmıştır." Dediğim sadece kinaye de olsa bunu yakıştıramadığım ve incitici olduğu. Yani bence siz gerçekten fazla kolay inciniyorsunu zira ne inancınızla dalga geçmek istemiş, ne inancınıza hkaret etmek istemiş ne de kendisini Tanrı'nın yerine koymuş. Kendi inancını yaymaya çalışırken inancına göre günah işleyen bir aptalla dalga geçmek için yazmış sadece. Buna bu kadar tepki verecek kadar inciniyorsanız sizin içinüzülüyorum. aşağılama anlamında söylemiyorum, cidden bu kadar kolay inciniyorsanız hayat boyu daha çok incinirsiniz. O yüzden üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hayır daha değil daha cami duvarına işeme ritüelimizden bahsedeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Llama said: BabacumMostors said: abi bakir nerkek de olur yani alt tarafı iki damla kan akıtıp şarap içeceğiz hani bakire kız olsa üstünden suşi yiyeceğiz de.. ama sushico dan söylemeylim bu sefer hem getiren ibne paketçi çocuk korkuyor hem tadı kötü zeytin ye göbeğimden ben gelmem abi bu ne. 2 kisi yaparsınız bole olursa valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 TanitciReklam said: evet neyse kapatalım. hit yaptırdım topiğine kız daha ne istiyorsun :) allah razi olsun kardesim ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Olm çıkın bi evin etrafını tavaf edin temiz hava alın manyak mısınız lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 barbu said: Llama said: BabacumMostors said: abi bakir nerkek de olur yani alt tarafı iki damla kan akıtıp şarap içeceğiz hani bakire kız olsa üstünden suşi yiyeceğiz de.. ama sushico dan söylemeylim bu sefer hem getiren ibne paketçi çocuk korkuyor hem tadı kötü zeytin ye göbeğimden ben gelmem abi bu ne. 2 kisi yaparsınız bole olursa valla ay tamam giyinik gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bakir/bakire lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nileppezdel said: vaperon said: nileppezdel said: kutsal varlık senmişsin gibi gösterdin diye eleştirdin ya bunda anlaşılamayacak bir şey yok. Oradaki kinayeyi ve dinle değil bir gerizekalıyla dalga geçildiğini anlayamıyorsun. Ben açıklamakla da uğraşıyorum bak, nezaketen :) Nezaketin için teşekkürler. Kinaye olduğunun farkındayım ve rage'e bağlamadım hiç bir postumda. Sadece yazdıklarından ortaya çıkan ve açıkçası kendime göre hiç de hoş gelmeyen birşeyi ifade ettim. "ps: bu edit bir kul editi degildir, Allah c.c tarafindan editlenmistir. 3 defa güncellendi. Son güncelleme 29/07/2010 12:08 tarihinde vaniLLe tarafından yapılmıştır." Dediğim sadece kinaye de olsa bunu yakıştıramadığım ve incitici olduğu. Yani bence siz gerçekten fazla kolay inciniyorsunu zira ne inancınızla dalga geçmek istemiş, ne inancınıza hkaret etmek istemiş ne de kendisini Tanrı'nın yerine koymuş. Kendi inancını yaymaya çalışırken inancına göre günah işleyen bir aptalla dalga geçmek için yazmış sadece. Buna bu kadar tepki verecek kadar inciniyorsanız sizin içinüzülüyorum. aşağılama anlamında söylemiyorum, cidden bu kadar kolay inciniyorsanız hayat boyu daha çok incinirsiniz. O yüzden üzülüyorum. inci nilsin ilerde dikkat et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bence ekmek kesin bakir kanı dökülmesin diye gelmiyuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ÇOK MU KIYMETŞLİ KANIN VAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 korkuttuk adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 BabacumMostors said: bence ekmek kesin bakir kanı dökülmesin diye gelmiyuor ne bakiri lan 2 tane köpeğim var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 doggy stayla! ama o sayılmaz.. eşşeğin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Haklısınız, bu konuda kolay incinen bir yapım olabilir. Bana göre en değerli varlık olmasından dolayı olmasın sakın? Kimisi anne ile başlayan bir cümlenin içinde geçen öğrelerden incinir, kimisi kendisinin yaratıcısına söylenen iğneleyici sözlerden, kimisi de ateist olmasıyla dalga geçilmesinden. Herkesin bir bam teli vardır. Benim için de bu bam teli Allahtır. Daha önce başka bir post içinde bu forumda dini tartışmaların her zaman bir ya da iki (daha fazla da olabilir) tarafı da gerdiğini, yapılmasının gereksiz olduğunu savunmuştum. Hala da bu düşüncemin arkasındayım. Sizden ricam sadece din ve inanç konusunun en azından Eğlence ya da Garbage altında trollenmemesi. Umarım anlayışla karşılarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 din siyaset spor 3 ü de incir kedirdeğini doldurmadığı için dünyanın sonuna kadar bnir kısım tarfından trollenecek bir kısım tarasından da ciddiye alınacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 şu konuda bana ciddi mesaj yazdırdın ya bravo! gidiyorum bir daha da gelmem bu konuya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 BabacumMostors said: şu konuda bana ciddi mesaj yazdırdın ya bravo! gidiyorum bir daha da gelmem bu konuya.. Hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 allah yok dediler geldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar