Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 haksızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kutsal varlığı kendininmiş gibi göstermek onu çok iyi anladığını iddia ederek başlar zaten. daha sonra da onu anlamayanlarla arasında aracı olamakla devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vaniLLe said: said: kutsal varlığı kendinmiş gibi göstermenin abi pardon da, ahahaha orcun bir ben iki, onun yolundan gidiyorum. hiç dişi olmamıştı şimdiye kadar böyle bi güç falan fişman adı neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nileppezdel said: /facepalm kutsal varlığı kendiymiş gibi göstermemiş, aynen bahsettiğin inananlardan bir tanesi böyle bir aptallık etmiş nil de bunun aptallığıyla aynı şekilde dalga geçmiş. Bunu anlayamayıp da "kendisini Allah c.c. ile bir tuttu" diyerek öfkeleniyorsanız gidin bi su için, elinizi yüzünüzü yıkayın. Allah c.c. akıl fikir versin de bir dhaaki sefere kinayeyi anlayabilin Anlamıyorsun, açıklamakla uğraşmayacağım. Bu arada kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Gaia var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben konuyu okumadım ama helcaraxe kime haksız dediyse dogrudur. haksızsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 TanitciReklam said: vaniLLe said: Allah bapski heh üzülmeni istemem, bu forum seni haketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 o değilde akçam hristiyan mezarlığında bakire kız kurban ayini var geliyorsuznu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vaniLLe said: TanitciReklam said: vaniLLe said: Allah bapski heh üzülmeni istemem, bu forum seni haketmiyo. bakın efendim fazla üstüme gelmeyin size birebir hitap etmiyorum basından beri ama siz çok manasız şeyler yazıyor ve üstüme geliyorsunuz. çirkefleşmenin manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kıza napılcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bu sefer lütfen cübbenizle gelin.. kukuletalı sweat shirt cübbe sayılmıyor arakdaşlar.. helke üstünde metal gruplarının logosu fln varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vaperon said: nileppezdel said: /facepalm kutsal varlığı kendiymiş gibi göstermemiş, aynen bahsettiğin inananlardan bir tanesi böyle bir aptallık etmiş nil de bunun aptallığıyla aynı şekilde dalga geçmiş. Bunu anlayamayıp da "kendisini Allah c.c. ile bir tuttu" diyerek öfkeleniyorsanız gidin bi su için, elinizi yüzünüzü yıkayın. Allah c.c. akıl fikir versin de bir dhaaki sefere kinayeyi anlayabilin Anlamıyorsun, açıklamakla uğraşmayacağım. Bu arada kimsin? kutsal varlık senmişsin gibi gösterdin diye eleştirdin ya bunda anlaşılamayacak bir şey yok. Oradaki kinayeyi ve dinle değil bir gerizekalıyla dalga geçildiğini anlayamıyorsun. Ben açıklamakla da uğraşıyorum bak, nezaketen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben çıplak gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bakir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 BabacumMostors said: o değilde akçam hristiyan mezarlığında bakire kız kurban ayini var geliyorsuznu değil mi? bayram eylülde değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 BabacumMostors said: bakir misin? emin değlim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 BabacumMostors said: o değilde akçam hristiyan mezarlığında bakire kız kurban ayini var geliyorsuznu değil mi? büyük israf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yok bu bizimki başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Allaha inanmanız mı daha daja trajik şu topicte verdiğiniz tepkiler mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 TanitciReklam said: vaniLLe said: TanitciReklam said: vaniLLe said: Allah bapski heh üzülmeni istemem, bu forum seni haketmiyo. bakın efendim fazla üstüme gelmeyin size birebir hitap etmiyorum basından beri ama siz çok manasız şeyler yazıyor ve üstüme geliyorsunuz. çirkefleşmenin manası yok. aman canim forumda bi sürü zindik varken ve hic bi zaman saygi duymayacak olan insanlar varken, her zaman sinirlenirsin manasinda söyledim. sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Llama said: BabacumMostors said: bakir misin? emin değlim abi bakir nerkek de olur yani alt tarafı iki damla kan akıtıp şarap içeceğiz hani bakire kız olsa üstünden suşi yiyeceğiz de.. ama sushico dan söylemeylim bu sefer hem getiren ibne paketçi çocuk korkuyor hem tadı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abvblizzard said: Allaha inanmanız mı daha daja trajik şu topicte verdiğiniz tepkiler mi bilemedim. yoksa senin ekmek olman mı daha trajikomik öp de anlına koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 vaniLLe said: TanitciReklam said: vaniLLe said: TanitciReklam said: vaniLLe said: Allah bapski heh üzülmeni istemem, bu forum seni haketmiyo. bakın efendim fazla üstüme gelmeyin size birebir hitap etmiyorum basından beri ama siz çok manasız şeyler yazıyor ve üstüme geliyorsunuz. çirkefleşmenin manası yok. aman canim forumda bi sürü zindik varken ve hic bi zaman saygi duymayacak olan insanlar varken, her zaman sinirlenirsin manasinda söyledim. sakin. yahu basından beri sinirlenen ben değilim ki sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nileppezdel said: kutsal varlık senmişsin gibi gösterdin diye eleştirdin ya bunda anlaşılamayacak bir şey yok. Oradaki kinayeyi ve dinle değil bir gerizekalıyla dalga geçildiğini anlayamıyorsun. Ben açıklamakla da uğraşıyorum bak, nezaketen :) Nezaketin için teşekkürler. Kinaye olduğunun farkındayım ve rage'e bağlamadım hiç bir postumda. Sadece yazdıklarından ortaya çıkan ve açıkçası kendime göre hiç de hoş gelmeyen birşeyi ifade ettim. "ps: bu edit bir kul editi degildir, Allah c.c tarafindan editlenmistir. 3 defa güncellendi. Son güncelleme 29/07/2010 12:08 tarihinde vaniLLe tarafından yapılmıştır." Dediğim sadece kinaye de olsa bunu yakıştıramadığım ve incitici olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi ekmek orgy ayinine geliyoz hep.. bişr gün de mezarlık ayinine gel haksız homoseksüel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar