Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 o türkiye'nin GENELİ olarak seçtiğiniz şahıs ananı da al git diyo ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tomkat said: allah yok senide zaten U.S.A Human Creation Center'da yapmışlar sanırım, ama beyin koymayı unutmuşlar, bi mail atıyorum yarına kargoyla yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 beni annem babam yatak odasında yapmış valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 o seçime katıldın da almadılar mı seni PS : ben hayatımda akp ye oy atmam atanı da tanımam, dini bir konuda taraf olmamın tek sebebi o dine mensup olmamdır, her müslüman akp ye oy atsaydı akp seçimi %95 gibi bişeyle kazanırdı..muhabbete saçma şekilde yaklaşıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bence de yok, bu konudaki "EĞER İNANDIĞIMA LAF YAPIYOSANIZ KUCAK DANSI YAPABİLİRİZ BERABER" tavırları da hoş değil, welcome to the internetz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi Allah dediğin yarattığına sahip çıkacak, çıkmadığına göre yok (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 0ne said: tomkat said: allah yok senide zaten U.S.A Human Creation Center'da yapmışlar sanırım, ama beyin koymayı unutmuşlar, bi mail atıyorum yarına kargoyla yollarlar. it's better to be assimilated by the west than to become a sand nigger, bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Hakkı siz vermediğiniz kalabalık olunca daha da komik oluyorsunuz ve dalga geçiyoruz işte izin vermiyoruz ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nileppezdel said: Abi Allah dediğin yarattığına sahip çıkacak, çıkmadığına göre yok (:P) sen onu yanlış anlamışsın o, köpek sahip ilişkisi.. senin aradığın allah olmadığı için bulamaman normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ayrıca benim senle aynı ortamda ne işim var lan ibibik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Rasmon said: o türkiye'nin GENELİ olarak seçtiğiniz şahıs ananı da al git diyo ama? pff her müslüman o ampul e mi oy atıyor sanki . konu da dediğime gelmiş işte . ne demek dalga geçerim komiksiniz . hayır bişey deil eko da kızılcak bi adam deil allah ın varlıgına inanmayan inanmasın .. da ben inanıyorum diye asuah komiksiniz muamelesi insanı bir yerden sonra çileden çıkarır anlasanız ya şunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: nileppezdel said: Abi Allah dediğin yarattığına sahip çıkacak, çıkmadığına göre yok (:P) sen onu yanlış anlamışsın o, köpek sahip ilişkisi.. senin aradığın allah olmadığı için bulamaman normal Kazayla pm attım da buradn da yazayım: benim aradığım Allah şovenist ve sadist de değil zaten. PM'e de cevp verme lütfen, vaktim yok bi de oraya bakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi beni de 5 vakit namazın farz kılındığı halde gündelik vaktinin 1/3 ünü burada geçiren insanların o dine "mensubuz" demesi çileden çıkarıyo. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abvblizzard said: Hakkı siz vermediğiniz kalabalık olunca daha da komik oluyorsunuz ve dalga geçiyoruz işte izin vermiyoruz ne demek? size göre hak hukuk yok zaten, bu yüzden bana neyi verip alıyorsunuz deme ama zamanı geldiğinde de "neden böyle oldu" deme... bu arada komik olan kısım bence, bitkiyle aynı inancı paylaşacak iq seviyesine erişmeyi marifet sanmakta.. boşver ekmek sen bu topic'i gittikçe kırıcı olacak çünkü argümansız konuşmaya, mantıklı hiçbişey sunamamaya başladın... bu noktada en iyisi susmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 mükemmelsiniz lan ahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 allah diye bişe yok beyler boşuna tartışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 nerden biliyorsun ki kılmadığını 5 vakit namazı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fede said: mükemmel sizsiniz lan ahahahhahaha fixt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi mantıklı şey niye sunayım sana? Ulaşmak istesem kitap gönderirim ondan anlıyosunuz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 allah yok din yok peygamber yok ne var............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Forum kuralları uygulanmayacaksa neden var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 lol inanmayan bitki mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abvblizzard said: Ayrıca benim senle aynı ortamda ne işim var lan ibibik? tarzına dikkat et, üzmiyim seni, ibibik seni doğuranın adı. tahrik edersen karşılığını alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mercurita Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: abvblizzard said: Ayrıca benim senle aynı ortamda ne işim var lan ibibik? tarzına dikkat et, üzmiyim seni, ibibik seni doğuranın adı. tahrik edersen karşılığını alırsın karne nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar