scorch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 birimler, birimler tarafından görünmezler, oyuncu tarafında görünmez değil, çok hafif bir ekran titremesi yaratıyor görünmez birimler hareket ettikce, tam o sırada ekranın orasına bakan bir oyuncu çok rahatlıkla farkedebiliyor bunu, aksi takdirde base giren bir observer yada ghost'u bulma şansın çok çok az, tamami ile şans ve oyuncunun hakimiyeti ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 görünmez adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ekleyin benide sc2 ye BeDo username 7 wins 1 lose ile devam etmekdeyim cok nab war sıktı feci ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Noob game oynayacak varsa PM atın Char name:Atlas Code: 215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben anlamadım 4v4 olayini ver allah ünite basti millet mamut basar gibi saldırttı birbirine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 abicim strateji oyunlarında zate 3v3 ve 4v4 oyunlar karambol olur illaki kafadan bir kişi düşer öle gider oyun zevki yok anca geyük yapmak için oynanır yani karınca savaşı gerisi no skill kısaca hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Benide ekleyin 1v1 atarm. Kazanma şansınız yüksek. Moraliniz düzelir hiç değilse.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 oyun donuyoruz v4, +1 lazim artik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 up up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Ben sık giremiyorum ama orta karar oynarım. Ekleyin beni de katılırım v4 v3'lere. Mordred code:738 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar