Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Nefr dedi ki sevmiyoruz seni kanka da degilsin zaten bunlar bende yoksa yörünge dışına çıkabilirmişim [hr] var mı kankam beni seven birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 valla biz nefrin kankaları olduğumuz için kanka olmayanların durumunu henüz bilmiyoruz kısa süre içersinde bilgilendiririz, ama uzun bi sessizlik olduğunu farkettiğin zaman götüm götüm kaçmaya başla çünkü ban yemiş olabilirsin. ayrıca seni tanımadığımız için senden nefret ediyoruz, yeni insanlara açık olamayan bi toplumuz ve biraz ezik büyüdüğümüz için cool havalarda takılıyoruz bunun yanında yetki verildiği zaman gerçek hayattaki başarısızlıklarımızın üstüne burda otorite konuşturmaya çalışıyoruz, gereksiz cezalar veriyoruz hoşumuza gidiyo. gl & hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Kayıt Tarihi: 14/07/2010 10:16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 @coder hunharca sevmişsin arkadaşı ben gidiyorum olay mahalinden iyi sabahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: Kayıt Tarihi: 14/07/2010 10:16 http://images.encyclopediadramatica.com/images/7/77/NoCountryProblem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 AHHAHFSDXCUDG DHUOIGSUJGFEOIGPDF GFIJGOD AĞBİİİ NAPTINIZ SİZ YA AHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Besmele Yörünge Dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Kıyamam lan, ne güzel ağlamış öyle ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abi size gerek yoktu ben o kardeşi zaten başka bi evrene almıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar