Wulfgar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 çatalın tabağa aşırı bastırılarak sürtmesi sonucu çıkan ses başta beni gıcık ederdi.. gel gelelim artık bu sesten ve o sesi duyunca içimde yayılan his hedesinden haz alır oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ben de TV'deki bazı hıyarların sesine katlanamıyorum. Sebebi de hıyar olmaları. Metalin metale sürtme sesi de çok karizmatik olabiliyor ayrıca :-P[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 seslere karşı gıcığım yok da.. yeni kesilmiş adam gibi törpülenmemiş ve şekil almamış tırnağı yüne sürttük mü, böyle hele tırnağa takılıp da daha hızlı sürttük mü tam olur.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yemek yerken dişlerin birbirinr sürtünmesi , elma yerken ağzının kayıpda çıkardıı ses vede en gıcık uyumaya çalışırken sinekler ve tik tak die öten saatlere gıcıım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Saat sesi banada acaip oluyo. Tık tık tık tık tık tık. Bi süre sonra sanki gong a vuruyomuş gibi geliyo. Kafana çekiçle vuruyolarmış gibi geliyo. Brrr.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Saatler aslında tik tak diye ötmüyor. Aslında tik tik tik diye ötüyorlar. Tik tak tik tak diye giderken tik tak tak tik tak tik tak diye değiştirebilirsiniz. Nasıl olduğunu çözemedim ama öyle işte. Beyin gücü :-P (Ha saat sesi uyutmuyor, o ayrı. Aklıma gelmişken söyliyim, icq'nun yeni mesaj sesi de çekilmiyor)[signature][hline]You can't overdie, you can't overdry. [Bu mesaj Eraq tarafından 15 Ağustos 2004 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 benimki tik tak die gidio ahhaua[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: BOccOB, 14 Ağustos 2004 13:11 tarihinde demiş ki: abi bacağım delirdi yardım edin. Puhehe nerden aklina geldi yav ehehe...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar