knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 wispy modeme restart attığında durum düzeliyor mu?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: sanerixx, 11 Ağustos 2004 17:02 tarihinde demiş ki: updatelerini yaptin mi? restart at bilgisayara cali$tirdan gir > netstat -n yaz arkada hicbisi acik degilken orda cok fazla baglanti gozukuyosa buyuk ihtimalle worm falan vardir [signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 beyler o yan komsunuz actimi sizinki duser isi yalan yani sole acikliyim yurtdisinda kablo 512 1mbitten baslar iste orada bole 50 kisi actimi nerdeyse kablo kapasitesine pop kapatisesine geliyorsunuz:) bizdeki 128lerle imkansiz bu is yalan yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Kablonet suxxxxxx[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ay bi an yavaşladı zannettim de sevinicektim nerdeyse. olm kablo niye bu kadar hızlı ya! adsl sucksmış meğer.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Ben de Bahçelievler'deyim ve benimki bugün tamamen yoktu,dün çok yavaştı, 3 gün önce de gitti geldi falan. Yalnız değilsin korkma. Bu arada B.evler'in neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Sage, 12 Ağustos 2004 12:26 tarihinde demiş ki: Haa o zaman zonealarmı yükle msconfigteki başlangıç kısmında yani bende yaklaşık olarak herşey kapalı bi hepsini kapayıp denesen. Eğer sorun olursa güvenli moddan girip düzeltebilirsin ki sorun olmaz. Bunu yaptın mı?[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Forumda yazılanların hepsni yaptım arkadaşlar, en sonunda auto update seçeneğini açtım, pc yi açık bıraktım gittim, iki gün sonra geldim ve düzeldi ( gibi ) sorun. Belki de bağlantıyı düzelttiler kim bilir. Herkese yardımı için teşekkürler. Nerede oturduğumu soran arkadaşa: Evlendirme Dairesinin oralardayım[signature][hline]Let's sing the Bards' Song.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar