mstfakr Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Merhaba bn warhammere yeni kayıt oldum indirdim oyunu filan ama bende imac var bilmeyemler varsa appleın bilgisayarı. oyun hakkında cok az şey biliorum yardım ederseniz cok seviniririm bn sadece mac ten oyuna giren insanlarlamı oynaya biliyorum mercant nerde elimde bi kılıç bide sılah var hıc bişi alamıorum:D yardım ederseniz cok sevinirim
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 mstfakr said: Merhaba bn warhammere yeni kayıt oldum indirdim oyunu filan ama bende imac var bilmeyemler varsa appleın bilgisayarı. no wai
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bence hiç kendini yorma, başka oyun bul. Böyle tek kişilik, ilerlemelei fps tadında görev yapma da olmasın. Daha çok eğlenirsin.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 pc'den girenlerle de oynayabiliyorsun. merchant kafasnda kese işareti olanlar. minimapin yanında ufak gri renkli bi kare var (sol altındaydı glaiba) ordan merchant'ları goster yapabilirsin.
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Pc derken masaüstümü, dizüstümü daha açık olmalısın konuyu açan arkadaş gibi. Olmuyor...
Öne çıkan mesajlar