goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 spaniard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Dregoth said: Ben, şu an Moskova'da kavruluyorum be, keşke yağmur olsa. Hava 35 derece be. adanada 54 dereceyi gördük az önce NABER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yeni uyandım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 kadıköyde de çok az çiseledi. ama serindi baya ve karardı hava adeta bulutlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 tokat ta benim sapık araba 42 derece gösteriyordu iş güç bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 münchen diyince almanyada olduğunuza inandım. ingilizler falan münich diyor. geçen almanın biri bana köln dicek. cologne diyip duruyor NERESİ? diyorum ısrarla. AA KÖLN'Ü BİLİR MİYDİNİZ diyor sonra eheh. dedim türkler köln bilir eßaß. babacum da nasıl heyecanlandıysa yağmurda tatlı tatlı typo yapmış bol bol. ya adamın elleri şişko öyle böyle değil, ya da bütün postları casio databank saat klavyesinden atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar