DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben genelde 5 tl lik sipariş veriyorum, param ona yetiyor anca napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Vidar said: nası öyle hizmet yok. bi de 'evden çıkmıyorsunuz' kısmını anlamadım, kimi kastettin? yemeksepetini gayet fakirler de kullanır. herkese uygun seçenekler mevcut. yanlis biliyorsam düzeltin yemeksepetinden mekdanilst ürünleri siparis veriliyor. Burda öyle bisi yok bikmek ismarladim eve gelecek dersen millet poposuyla güler sana. Ben Fakirim bana görede ordan bisi ismarliyabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yemeksepeti.com a bir girmeyi denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 pizza 9.90 TL cok pahalisiniz ayrica tadi nasil bilmiyorum. Alinazik baktim 9.00 TL fiyat iyide tad önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben germeç piliçten yarım piliç söylüyorum 4 liraya. gayet de geliyo eve ayı gibi piliç pilav. tabi parayı verince eleman söver gibi bakıyo 4 lira için mi getiriyon lan beni buraya der gibi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 9.90 a pizza mı, sırf hamur mu alıyosun abi o ne? mc donalds ve burger var yemeksepetinde bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 off ya herif evde 2 € yemek yiyor. Ne pisirme derdi var ne bulasik, sofra kurma, ulan bu nasil hizmet bu nasil ilgi alaka 3. dünya ülkesine bak ya. valla kiskandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 fede said: ben germeç piliçten yarım piliç söylüyorum 4 liraya. gayet de geliyo eve ayı gibi piliç pilav. tabi parayı verince eleman söver gibi bakıyo 4 lira için mi getiriyon lan beni buraya der gibi ama olsun deneyecem bunu 2 gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bi de istanbul kokoreç var kaşarlı köftesi çok iyi. tabi burada ben lezzetten bahsetmiyorum. bünyeyi en randımanlı şekilde nasıl doldururum onu söylüyorum. sdlfks. ama yeniyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 8 liraymış kaşarlı köfte, nası doyuruyo mu bari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Vidar said: 9.90 a pizza mı, sırf hamur mu alıyosun abi o ne? mc donalds ve burger var yemeksepetinde bu arada. yok öyle anasayfadan baktim söyledim. Yoksa bu konuda hic deneyimim yok afrikali el deymemis bakire kiz gibiyim. Kebap getirin lan bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 afrikalı el deymemiş bakire kız mı? paralel bi evrende mi yaşıyosun abi o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hem karnim ac hem fantazi yapiyorum. acim abi ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 afrikali olsan clitorisini deserler, aman. ne bakiresi. bari somalili de de, uysun. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 salla afrikaliyi hepsi yamyam zaten. Ben yemekkasketi gibi bisi istiyorum buraya yemek yapmaktan biktim kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bi sürü pizzaci, thai-food neyin var. onlarin telefon numaralarini bul internetten iste, var gec saatlerde de siparis alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yemek yapmaktan bikilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ara bakayim burger kingi getiriyorlarmi kapina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sen kur yemek sepetini alamanyalarda.. sen kazan parayı genç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Kaderine küs. al bi kac tane hamburger, buzluga at. isitirsin sonra zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 daha hic basima gelmedi boyle bir olay, fakirlerin basina geliyor sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 dasaaa said: sen kur yemek sepetini alamanyalarda.. sen kazan parayı genç.. yasliyim ben olmaz. vanille hanim vanille hanimmmm öyle laf yetistirecegine bi manti bi alinazik bi perde pilavi yapta yedir. Kuru lafla karin doymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 tamam yapip resmini cekeyim, ekmek banarsin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar