Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani Siparişi Verdiğini Sanırsın...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vidar said:

nası öyle hizmet yok. bi de 'evden çıkmıyorsunuz' kısmını anlamadım, kimi kastettin?

yemeksepetini gayet fakirler de kullanır. herkese uygun seçenekler mevcut.

yanlis biliyorsam düzeltin yemeksepetinden mekdanilst ürünleri siparis veriliyor. Burda öyle bisi yok bikmek ismarladim eve gelecek dersen millet poposuyla güler sana. Ben Fakirim bana görede ordan bisi ismarliyabilirmiyim.
Mesaj tarihi:
ben germeç piliçten yarım piliç söylüyorum 4 liraya. gayet de geliyo eve ayı gibi piliç pilav. tabi parayı verince eleman söver gibi bakıyo 4 lira için mi getiriyon lan beni buraya der gibi ama olsun
Mesaj tarihi:
off ya herif evde 2 € yemek yiyor. Ne pisirme derdi var ne bulasik, sofra kurma, ulan bu nasil hizmet bu nasil ilgi alaka 3. dünya ülkesine bak ya. valla kiskandim.
Mesaj tarihi:
fede said:

ben germeç piliçten yarım piliç söylüyorum 4 liraya. gayet de geliyo eve ayı gibi piliç pilav. tabi parayı verince eleman söver gibi bakıyo 4 lira için mi getiriyon lan beni buraya der gibi ama olsun

deneyecem bunu 2 gün içinde
Mesaj tarihi:
bi de istanbul kokoreç var kaşarlı köftesi çok iyi.

tabi burada ben lezzetten bahsetmiyorum. bünyeyi en randımanlı şekilde nasıl doldururum onu söylüyorum. sdlfks. ama yeniyo yani
Mesaj tarihi:
Vidar said:

9.90 a pizza mı, sırf hamur mu alıyosun abi o ne?

mc donalds ve burger var yemeksepetinde bu arada.

yok öyle anasayfadan baktim söyledim. Yoksa bu konuda hic deneyimim yok afrikali el deymemis bakire kiz gibiyim. Kebap getirin lan bana :(
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

sen kur yemek sepetini alamanyalarda.. sen kazan parayı genç..

yasliyim ben olmaz. vanille hanim vanille hanimmmm öyle laf yetistirecegine bi manti bi alinazik bi perde pilavi yapta yedir. Kuru lafla karin doymuyor.
  • Yeni Oluştur...