viperous640 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Arkadaslar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 aylık seyahate gıdıcem, iş seyahati. Bu sure ıcerısınde karım ben yokken napıcak dıye ıcım ıcımı yıyor. Ona kendını tatmın edebılmesı ıcın bır sey alsam, dondugumde benle tatmın olmayabılır cunku ne yazıkkı cınsel organım normal boyutlarda. Satılan urunler cok daha buyuk. Obur taraftan, almasam, o da benım gıbı 1 ay boyunca cınsel hayatsız nasıl yasayacagım dıye dusunebılır. Bunu tecrube eden arkadaslardan fıkırlerını paylaşmasını rıca ederım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 off adam fake i nadasa bırakmış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Troll olsun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 arkadaslar ben cıddı bı sıkıntımı dıle getırıorm, eger ılgılenmıosanız cvp yazmayın, ınanmayanınız varsa ozelden mesaj atsın derdımı orda daha detaylı paylasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abvblizzard said: off adam fake i nadasa bırakmış bi de. ahaha :D adam kasmış en azından, emeğe rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Dostum adres ver, yengeyle biz ilgilenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 terbıyesızlesme!! adam gıbı konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 reserved yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi yangın söndürücüden iyidir niye kızdın ki iyi niyetli çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 çüş gerçek mi yani bu thread abi benim postum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yama yap orasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bı yardım edın yrn gıdıorm aksam, gıtmeden bı yol bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Cassiline said: Dostum adres ver, yengeyle biz ilgilenelim. sıra varsa gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 karın mı kız arkadaşın mı karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dostum. senin isin zor. demissin "o oyuncaklar benimkinden buyuk" sorun sende. bizim hepimizinkinin boyu o oyuncaklardan buyuk. sen o geziye gitme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 karım ama kız arkadası olupta benımle aynı sorunu yasayanlarında tavsıyelerını dıkkate alırım tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 barbu said: dostum. senin isin zor. demissin "o oyuncaklar benimkinden buyuk" sorun sende. bizim hepimizinkinin boyu o oyuncaklardan buyuk. sen o geziye gitme derim. sen balık yemleriyle oynuyo olma da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viperous640 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 hepınızınkımı 18 cm beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 benim önceki "aşık oluyorum olmamalıyım" ve "oldum da ne oldu" diye topiclerimi arattır o seyahatten vazgeç ps: trollü bile ciddiye alan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abvblizzard said: barbu said: dostum. senin isin zor. demissin "o oyuncaklar benimkinden buyuk" sorun sende. bizim hepimizinkinin boyu o oyuncaklardan buyuk. sen o geziye gitme derim. sen balık yemleriyle oynuyo olma da. ben hiç bişi ile oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 viperous640 said: hepınızınkımı 18 cm beyler? Yenge soruyosa foto atabilirim özelden timestampli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 1 ayda azıp kudurcak mı karın yani? sen napcan yurtdışında 1 ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 viperous640 said: hepınızınkımı 18 cm beyler? +2 bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 aquila mı ne demişti internette herkes +7 ekliyo diye sfd 13 cm fena değil evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar