Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Los Angeles ve Sacramentoda yapilabilecek seyler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada bunlari yazarken ya bu adam kumarbaz ondan git diyordur diye dusunme
kumarla isim olmaz ama ortami binalari etrafi gorunce agzin ack kalicak las vegasta

abi bir otelin icinde gondolla gezmek ne demek ya donup obur tarafta otelin icinde parisi gezmek
inanilmaz
Mesaj tarihi:
Las Vegas'a gitme sansimiz kalmadi ya tum ucak biletleri araba rezarvasyonlari otel rezarvasyonlarini yaptik o acidan dedigim sehirlerden uzaklasamayacagi buhu.

Edit:Oha gondol mu ilerde kesin giderim o zaman.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

[Bu mesaj Cd- tarafından 13 Ağustos 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hmms o zaman
universal studios verdigin paraya degmez
bu arada la bu mevsimde deli sicak haberin ola
ama la cok cok guzel bir yer ya
benimde okul hayatimi devam ettirmeyi dusundugum yer
sokakta yurumek yetiyor
yalniz onemle belirtiyim bazi yerlerde gece yurumek gercekten tehlikeli ben turkum bana bir bok olmaz havasinda takilma aman.

said:
Cd-, 13 Ağustos 2004 10:50 tarihinde demiş ki:
Las Vegas'a gitme sansimiz kalmadi ya tum ucak biletleri araba rezarvasyonlari otel rezarvasyonlarini yaptik o acidan dedigim sehirlerden uzaklasamayacagi buhu.

Edit:Oha gondol mu ilerde kesin giderim o zaman.
Mesaj tarihi:
Evet zaten su an da burda bile alev alicam bi de acaiyp nem var Allahtan iki gundur yagmur yagiyo(Houston)[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
sacramento da GREAT AMERİCA diye biyer var roller coaster falan süfer biyer
los angeles da PİER 39 , FİSHERMEN'S WARF , WATER WORLD , UNİVERSAL STUDİOS(BACK TO THE FUTURE A GİT SÜFER) sooooooooooraaaaaaaaaa DİSNEYLAND (bayabilir ama görülesi bi yer) LOMBARD STREET den geç bi kere mutlaka daha hatırlarsam söylerim[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür

[Bu mesaj CwzX tarafından 13 Ağustos 2004 13:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biraz daha bilgi verebilecekler var mi?[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)

• Yeni Oluştur...