dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 metalci kız kokar be.. pis meetalciler hep.. ülkenin adını bile kötüye çıkardılar kokuları ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 adam orda metalciler kokuyo demedi ki. Otelde asansöre binmiş asansör ter kokuyomuş ordan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Metalcilerin ayakları kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ayrıca kabul etmeselerde metalcilerde tikidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 evet.. metalcinin de tikisi mevcut.. ulan metlacinin parasi olmadığı için şekilsiz giyinir moda görgüsüzüdür.. metalci gibi görünmek için millet para harcıyor bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Eralp said: adam orda metalciler kokuyo demedi ki. Otelde asansöre binmiş asansör ter kokuyomuş ordan demiş. zaten nasıl desin bi stadyum insan kokuyor diye.. ayıp.. ama kokuyorlar hepsi.. gişelerde çalışan bilimadamlarımız değerlendirdi ve vardıkları sonuç "metalciler pis kokuyor" oldu.. ünal yarımağanla birlikte açıklama yapıcaz bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 sabıkalı bi söylem ama ciddi düşüncem bu; en iyi metalci ölü metalcidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 anasını satıyım kendileri gül suyu kokuyolar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hacımisin sabunuyla yıkanmış elisinçeynz ayrıca metalcilerin hepsi yaz kış o postalları giymekten adeta gravyer peyniri gibi kokuyor olabilirler. doğrudur dasaaacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 en iyi metalci efendi metalcidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ben yasi ye hastayım arkadaş. dağ tepe klise reverbü açıp legato yapmakla olmaz bu iş. kız hem yetenekli hem güzel hem hanfendi hem meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 o zaman SU'yu takdim ediyorum size; http://www.youtube.com/watch?v=IN21lcvIsvM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ha milf isteyenler de olabilir onları da unutmadık; http://www.youtube.com/watch?v=Q5Mam6qsF3M http://www.youtube.com/watch?v=0mO9UbWMycM lydia ya tatlım benim çok şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 off geyik olsun diye yazmıştım da son kadını görünce hak verdim kendime. yapmayın şöyle şeyler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 gitar bi erkeğin namusudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 At avrat gitar yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abvblizzard said: hem meme ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 floyd rose diye bi problem olmasa ben de çalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 allahim bize niye böyle bir uzuv vermedin. Söyle kadinlari deli edecegimiz gösterip ama emdirmiyecegimiz. niye ha niye. Yanlis anlama isyanim sana degil kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi senin akorlarin bozulmus, el atsinlar acilen. sorma ihtimaline karsi, eed sana dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bide buna denkgeldim demin, patiye de konulduydu bi ara sanirsam bu hanimkizimizda cok guzel caliyir, tebrikler kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben 18 yasindaykene, 200 küsür kisinin önünde led zeppelin- stairway to heaven calarken (daha dogrusu calmaya calisirken) cok feci bi blackout yasadim .... rezil oldum o gece nil bu gecenin stari diyen herkes, show bittikten sonra ''üzülme nil..'' diye kücük besleme muamelesi cekti sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Yanlız hepsi bi acayip tutuyo penayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yeto seni.. bende konserde nota kaçırmıştım ama işi şova bağlayıp riff bitiminde kaldığım yerden devam etmiştim hımını hımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abvblizzard said: Yanlız hepsi bi acayip tutuyo penayı. karı gibi tutuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar