yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Yahu müzik açıkken yeni şarkıya geçti shuffle'dan ben de o sırada mutfaktaydım. Gelen müziği teoman sandım aa ne güzel falan diye düşünüyorum ki bir yandan da biraz farklı geliyor müzik. Geldim bi baktım tiamat - amanitis yazıyor::o Ben mi abartıyorum bilemedim. Bir dinleyin: http://fizy.com/#s/1l7c3h Teoman'ın bir şarkısına benzemiyor mu ya? Gönülçelen'e benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 teomanın bir cok sarkısı bir cok sarkıya benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 arakçı teoman diye laf attıklarını biliyorum duymuştum da teoman'ı sevdiğimden pek kulak asmak kurcalamak istememiştim :D şimdi kendim keşfedince merak ettim. Yani hakkaten benziyo mu diye soruyorum bu verdiğim şarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 teoman ve paul gilbert en saglam arakcılardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Evet teoman'ın bir şarkısına çok benziyor melodisi. şarkı http://www.youtube.com/watch?v=0h6Hz7x9RcQ Kır evinin verandasında Bir rüzgar gülüne rastladım İnsanmışcasına konuşmaya başladım Dedim, benim kadar yalnızsan Tek gecelik bir aşksan Omuzlarına abanan Bir anıdan kaçıyorsan Dibe vurduysan Ya da hala düşüyorsan Bir yaz günü bir yaz günü Hiç bu kadar üşüdün mü? Rüzgar gülü rüzgar gülü Hiç ölümü düşündün mü? Hayalimdeki adsız kadın Sanki ağzımda tadın Eminim ki sen de hep kendini aradın Evimin yolu beni unutmuş otellerin soğukluğunda... Tüm bu garip duygular Bir tür iç kanama Dibe vurduysan Ya da hala düşüyorsan Bir yaz günü bir yaz günü Hiç bu kadar üşüdün mü? Rüzgar gülü rüzgar gülü Hiç ölümü düşündün mü? Evet, son 2 albümü hariç teoman'ın her şarkısını bilirim. %80 i ezberimdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 pascalnouman said: teoman ve paul gilbert en saglam arakcılardır yuzune vururum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 benzeyen ve benzemeyen bazı parçalar yanyana konmuş. bazıları bariz arak şüphesi uyandırırken, bazıları değil bence. çünkü aynı tarzda 15 tane parça bulup hangisi hangisinden arakladı tartışılabilir. EFENDİM ESAS TÜRKLERDEN ARAKLAYAN ŞEFERSİZLERİ AFİŞE EDELİM: bu ibnetor arakçı kardeşimiz. tam sıçtım sanat olducuların sevdiği bir isim. bu da orijinali tabiki. [video]http://www.youtube.com//watch?v=G7hTrZ4dxwE?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 senko said: pascalnouman said: teoman ve paul gilbert en saglam arakcılardır yuzune vururum! sakin ol genç senin şu an gittiğin yerlere biz dikiz aynamızdan baktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar