BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Dün bir dnr a gideyim dedim bi baktım ragnarok un dergisini çıkartmışlar fiyatı 10 milyon içinde yeni sürümü vardı sanırım ragnarok un birde poster veriyordu skillerle oyunla ilgili bir çok bilgi var içinde aslında şoka uğradım ne bilem sadece bir oyun için dergi çıkartmışlar gelişme var :)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DARK-KNIGHT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 İlgi olmaz ise eğer o gelişmede alaşağı olabilir:).[signature][hline]Darkness crushes the world... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bence çok güzel dergi çıkartılması, e bu da dünyada en çok playera sahip oyunun farkı olsa gerek.;)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben oyundan sıkılmaya basladım amacsız gelmeye basladı helekı Woe olayı cok komık ve ınsanı oyundan sogutuyor 1 kaleye 32482134923 kısı dalarmı ne ararsan war ve cok aptalca sistem 1e1 kale sawası olması lazım yada allyler arası ne bılım kaleye gırıosun toplama kampı karambole wur babam wur cok amacsız geldı bana oyun artıK[signature][hline]Ragnarok<=> LvL 7X/4X AssassiN <=>Shindei-TR LvL 5X/4X Acolyte(Monk)<=> v0id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Woe tam bir kaos , 50 kişi birden dalıyor kimin kaleyi koruduğu kimin kaleye saldırdığı belli değil falan çok komik yani ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Prontera kaleleri öyle ama hiç aldede veya geffen de g8 tih fl le garde kalelerini zorladınız mı? Derginin içerdikleri: Çok güzel bir hunter posteri, 7milyon değerinde 30 saatlik pp kartı, RO+Juno cdsi, 15günlük e-kolay bağlantı paketi ve oyuna yeni başlayanlar için değerli sayılabilcek bilgiler.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 derginin fiyatı ise 10 milyon :) geröekten bir çok yararlı bilgi var posterde süper çok hoşuma gitti[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirsmeagol Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oha 10milyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Evet WoE ler çok zor, bir duyuma göre gelecek olan bir patchde RvR alanı, yani pvp yapılabilen bir harita eklenecekmiş.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar