Hagii Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 1 civarında ıslak terlemiş ayakla ayakta çorap çıkartırken birazda laubali hareketle mermer zeminde kaydım ve dolabın sivri tutacak yerlerine kafam geldi. sonuç olarak saç ile sakalın karıştığı o yer ile kulak arasında 7 cm civarında kulağın tepesinden kulak memesine kadar yırtıldı ve 7 tane dikiş atıldı. ve benim 6-7 ağustos ta düğünüm var. düğün de damadın sağdıcıyım. şimdi sorum şu( sorunum) bu yara nasıl çabuk iyileşir, beslenme önerileriniz veya başka çözüm yolları diğer konu yüzümde yara kalacak bunu azaltma veya yok etme yolu var mı. konuyu kişisele açtım. ama görülsün diye buraya da açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 onlara arkadasina selam demelerini soyle http://mymoviebanners.com/pics/scarface/scarface-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 said: 7 cm civarında kulağın tepesinden kulak memesine kadar yırtıldı ve 7 tane dikiş atıldı. obaa gözüne gelse çok fena olurmuş adını hatırlayamadığım toz gibi birşey vardı kahverengi, onu sürünce yarayı bayağı kapatıyordu ama iyileşmez gibime geldi o kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 adını hatırlamadığın toz fondoten mi? sfd geçmiş olsun. Bir an kendi düğünün sandım, damatsın sandım yani, erteleyin dicektim8-) sağdıçlıktan istifa edebilirsin eğer çok kritik değilse ve kendini kötü hissedeceksen bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yav said: adını hatırlamadığın toz fondoten mi? sfd makyaj aletlerini ezberlemekten kaçınıyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 görüntüyü kurtarmak için boynuna rozet takıp gitsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dağmatlıgını yırt camura uzan falan oyle git sonra de ki dugunde arabayı durdurdular para zarfından 10 kurus cıkınca dovduler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kantaron Yağı 1 kilo etin üzerine dök, sıfırdan adam inşaa etsin sana. Kudret Narı bunun da deva olmadığı dert yok gibi. Kudret narını zeytinyağı içerisinde bekletmen gerek yanlız, hemen olmaz. Kantaron yağı bulursun aktarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Parmağımda bi yara vardı, kantaron yağıyla iyileşti dikişsiz falan, aklınız durur görseydiniz yaranın büyüklüğünü ve iyileşme hızını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bende damat sandım seni meğer sağdıcmışsın. bu arada çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Teşekkürler Seagle. İbretlik bir paylaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar