Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Tsunami hortum gibi vs.lere nası bi önlem alcan dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tsunamiye "kışt" hotuma da "hoşt" diyecek miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 tsunamikıran icat etmek lazım. hortumada artık adanın dağlık bi kısmını oyup karşı koyarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 saçma bişler yazıcaktım da keyfim yok.. babacum'un dediği olsun.. imanla uzak tutarız zaten.. ada merkez camii sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 keyfin yoksa melankoli cumhuriyeti kuralım hacı. bence baya sağlam adam toplarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ya da apaçi cumhuriyeti kuralım sonra terörist saldırı düzenleyip biz yaptık evet diyelim gelin bizim ülkeyi işgal edin diyelim, ülkeyi bırakıp kaçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 cık.. eğlenceli adamlara ihtiyaç var, ruh emicilere değil lan.. eğlenceli bi halk olsun ki keyfimiz yerine gelsin, turizm olsun.. bi de köleler lazım bize... bir sürü köle.. pardon göçmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 fede said: ya da apaçi cumhuriyeti kuralım sonra terörist saldırı düzenleyip biz yaptık evet diyelim gelin bizim ülkeyi işgal edin diyelim, ülkeyi bırakıp kaçalım o inci cumhuriyeti oldu ama.. yan adadan abd'ye savaş ilan edip sonra kaçarlar.. adamların ada işgal ediliken de "ama abd haklı beyler!" derler falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 turizm banko abi zaten. salaş rakı balık restoranı açıcaz heryere. devlet resepsiyonlarını filan rakı balık eşliğinde vericez. milli marşı da orhan gencebaya yazdırırız. süper olur. bi senede ispanyadan daha fazla turist çekmezsek ülke yönetimini bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 dasaaa said: cık.. eğlenceli adamlara ihtiyaç var, ruh emicilere değil lan.. eğlenceli bi halk olsun ki keyfimiz yerine gelsin, turizm olsun.. bi de köleler lazım bize... bir sürü köle.. pardon göçmen Kulağım çınladı geldim ehauheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abi o devletin etik kurallarını ben belirlemek istiyorum sakıncası var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 son derece sofistike ve iyi donanımlı, hiçbişi beğenmeyen rıdvanlar cumhuriyetini de kurabilirim her an.. şu küçük halklara bak! nelerle uğraşıyor pis karıncalar! diye aşığılarız diğer ülkeleri. en büyük dostumuz israil olur hatta.. nobele rakip olarak glorious goldenoak ödüllerini veririz.. petrus içip, diğer yandan ertuğrul özkök'e kurtadam wolverin farkını anlatıp, güleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şakşakçılarımı bulduğum gün tarikat olarak başlayacağım işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 şu ülkede "hmmmmfff! bu ülke de çok rererö!" diyenlerden her dediklerinde alınacak 10liralık bir vergi finansman sorunumuzu çözecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 teröristleri otomatikman bonziye çeviren bir sistem olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 teröristleri direk idam etcen kescen öldürcen abi ne bonzisi türkiye mi orası teröristler öle laylaylom dolaşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bonzi olunca daha şirin oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ZORUNLU ASKERLİK OLMUYUCAK OLUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 muz bedava olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 siz paraları hesabıma yatırmaya başlayın ben sizler için en iyisini düşünücem.. kübadan, brezilyadan finlandiyadan kızlar getiricem diyorum.. bikini teamimiz bile olacak diyorum olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 topless olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Her (ülkenin adını giriniz) asker doğucaksa ben yokum arkadaş 5 kuruş vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 medeni bir ülkede topless'a kim karışır ki? keyfe bağlı.. askerlik de öyle.. yapmak isteyeni askeri kampa götürür eğitiriz. istemeyeni de disneyland'a götürürüz mesela. olmadı lan partye gider.. beachpartye gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 internet işi de var daha ttnet bağlatırız artık neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 evet aslinda, askerlik yerine lan party mecburi olabilir erkekler icin. boyle 6 ay lan party yapiyorsun. universite mezunuysan biraz daha sosyal olma ihtimalin dusunulerek, kiz arkadasin filan vardir diye 18 ay yaptiriyorlar. daha uzun yap ki neler kacirdigini anla. kizlar icin de yastik savasi partilerine katilmak gibi bir mecburiyet olabilir. senede 2-3 gun gibi. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar