Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Merhabalar, Uzun calismalardan sonra sonunda pvp shardimi acabildim. Serverda hersey cok rahat olarak tasarlandi: -100 skill ve Statlar -Her turlu armor-weapon-binek -3 Controlled ve 1 Manual PvP Zone. -Safe Tele Center -Isim Title Degisiklikleri... Şimdilik yoğun sinavlardan dolayi yapamadigim ama 1 hafta içersinde yapılacak yenilikler: -Quest Zone -Bazi Ozel Zindanlar(Ozel Silahlar-Zirhlar-Etherial Binekler cikan yaratiklar) -Capture The Flag (veya Team Deathmatch (Quake Misali :D ) Herkesi Shardimiza bekleriz. Accountlar free'dir. Lag yasayabilirsiniz. (Controlled PvP sisteminde hata olabilir yakinda duzelecektir) Giris icin loginserver=195.174.207.106,2593 Herkesi Bekleriz... Lütfen GM aliminda israr etmeyiniz GM alimi kesinlikle yoktur. Server bir anlamda TEST asamasindadir. Bu nedenle surekli yenilikler olacaktir.Lutfen surekli kontrol ediniz.
Necroshine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 çok fazla gereksiz item var oda çok lag yapıo
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Beyler şu andaki playerlardan aldğım bilgilere göre: -Çok fazla dekor ve lag. -controlled PvP'de ceetin ve bineklerin kalması durumunda yapacağınız şey: decorative armor'a çift ıklayarak içeri giriniz ve atınızı cesetlerinizi alınız. oraya res taşı koyuyurum.
madsoul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Evet..Gereksiz item cok var.Yani o bahce duzenlemeleri olmasa daha iyi olurdu. Lag olmassa eglenceli birsey olacaga benziyor..[hline]Daha cok kAn .... Daha cOk AdrenaLiN .....
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Server zaten Kablonet ile kurulmuş.Daha nası olabilirki.En fazla 10 kişi laglı kaldırabilir...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ne yapabilirim ki imkanlarim buna yetti. Sadece sIkIldIgInızda sizlere guzel bir ortam sunmak istedim. isteyen girip oynar onemli degil.
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Tabiki öyle.Herkez kendince server açabilir.Bende ilk server açtığım günleri hatırladım =) Kendi makinamdan açmıştım. 20 kişi laglı kaldırdı. Euahaha :D Ama servera baya ilgi vardı.Serverımın adı TurkUO-World'dü.Daha sonra TurkUO-Legend yapmıştım... Ahhhh ah :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 şöe imkanlarım olsa öyle bi server açardım ki vallaha. ama ne yaparsan yap lag olmıcak yani o kadar. Off OF! zaten başta makine iğrenç. kablo net(en düşüğünden :D ) Siz düşünün... :(
Öne çıkan mesajlar