Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Merhabalar, Uzun calismalardan sonra sonunda pvp shardimi acabildim. Serverda hersey cok rahat olarak tasarlandi: -100 skill ve Statlar -Her turlu armor-weapon-binek -3 Controlled ve 1 Manual PvP Zone. -Safe Tele Center -Isim Title Degisiklikleri... Şimdilik yoğun sinavlardan dolayi yapamadigim ama 1 hafta içersinde yapılacak yenilikler: -Quest Zone -Bazi Ozel Zindanlar(Ozel Silahlar-Zirhlar-Etherial Binekler cikan yaratiklar) -Capture The Flag (veya Team Deathmatch (Quake Misali :D ) Herkesi Shardimiza bekleriz. Accountlar free'dir. Lag yasayabilirsiniz. (Controlled PvP sisteminde hata olabilir yakinda duzelecektir) Giris icin loginserver=195.174.207.106,2593 Herkesi Bekleriz... Lütfen GM aliminda israr etmeyiniz GM alimi kesinlikle yoktur. Server bir anlamda TEST asamasindadir. Bu nedenle surekli yenilikler olacaktir.Lutfen surekli kontrol ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 çok fazla gereksiz item var oda çok lag yapıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Beyler şu andaki playerlardan aldğım bilgilere göre: -Çok fazla dekor ve lag. -controlled PvP'de ceetin ve bineklerin kalması durumunda yapacağınız şey: decorative armor'a çift ıklayarak içeri giriniz ve atınızı cesetlerinizi alınız. oraya res taşı koyuyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madsoul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Evet..Gereksiz item cok var.Yani o bahce duzenlemeleri olmasa daha iyi olurdu. Lag olmassa eglenceli birsey olacaga benziyor..[hline]Daha cok kAn .... Daha cOk AdrenaLiN ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Server zaten Kablonet ile kurulmuş.Daha nası olabilirki.En fazla 10 kişi laglı kaldırabilir...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Ne yapabilirim ki imkanlarim buna yetti. Sadece sIkIldIgInızda sizlere guzel bir ortam sunmak istedim. isteyen girip oynar onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Tabiki öyle.Herkez kendince server açabilir.Bende ilk server açtığım günleri hatırladım =) Kendi makinamdan açmıştım. 20 kişi laglı kaldırdı. Euahaha :D Ama servera baya ilgi vardı.Serverımın adı TurkUO-World'dü.Daha sonra TurkUO-Legend yapmıştım... Ahhhh ah :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 şöe imkanlarım olsa öyle bi server açardım ki vallaha. ama ne yaparsan yap lag olmıcak yani o kadar. Off OF! zaten başta makine iğrenç. kablo net(en düşüğünden :D ) Siz düşünün... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar