Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 böyle dünyanın nufusunu, üretilen plastik bardagını bimnemnesini canlı olarak gösteriyodu adresi "go" lu bişeydi bi türlü bulamadım yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hatta site açılırken bi alet bi bilgisayarın usbsine takılıyodu vs vs. doğru siteyi düşündüm sanırım bi bakayım hemen bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 evet vardı öyle bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 buldum, genede teşekkürler bakanlara http://now.sprint.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 benim dediğim bunun siyahlısıydı işte. o zamanlar 3g falan olsa gerek. aynı site ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar