Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hard Diski Birleştirmek(fdisk kullanmadan)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu an benim harddisk 4 parça,win xp kullanıyorum ve c sürücüsünde 100mb boş yer var ama win xp sadece c sürücüsüne 700mblık bi boşluk yaratıyor,güvenlikli kipte win xp yi başlattığımda boş alan 800 mba falan çıkıyor,bunu kaldırmamnın yol yokmu(sanal bellek ayarlarında c ye ayrılan yer 0mb gözüküyor)
Şimdi ben d sürücüsüyle c yi birleştirmek istiyorum ama d sürücüsünde çok önemli dosyalar var bunnarı taşıyabileceğim yerde yok harddiskte format atmadan hangi programla bu iki sürücüyü birleştirrebilirim??[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
soruna net bir cevabım yok ancak, d yada başka her hangi bir yerde sahip olduğun ram'in iki katı kadar sanal bellek yarat (d/e/f arasında da paylaştırabilirsin) sonra c'yi seç ve sanal belleği kaldır ... akabince restart at, bak bakalım olacak mı ?
Mesaj tarihi:
bi ara milletin dilinde partition magic diye bir utility dolanıyordu. tam olarak senin istediğin şeyi yapıyor mu bilmiyorum. bi soruştur istersen.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
sana trailinin linkini verebilirim 1 dk bulayım[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız..
  • Yeni Oluştur...