Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 şu an benim harddisk 4 parça,win xp kullanıyorum ve c sürücüsünde 100mb boş yer var ama win xp sadece c sürücüsüne 700mblık bi boşluk yaratıyor,güvenlikli kipte win xp yi başlattığımda boş alan 800 mba falan çıkıyor,bunu kaldırmamnın yol yokmu(sanal bellek ayarlarında c ye ayrılan yer 0mb gözüküyor) Şimdi ben d sürücüsüyle c yi birleştirmek istiyorum ama d sürücüsünde çok önemli dosyalar var bunnarı taşıyabileceğim yerde yok harddiskte format atmadan hangi programla bu iki sürücüyü birleştirrebilirim??[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 //edit: yanlış cevap [Bu mesaj nameless13 tarafından 14 Ağustos 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 soruna net bir cevabım yok ancak, d yada başka her hangi bir yerde sahip olduğun ram'in iki katı kadar sanal bellek yarat (d/e/f arasında da paylaştırabilirsin) sonra c'yi seç ve sanal belleği kaldır ... akabince restart at, bak bakalım olacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bi ara milletin dilinde partition magic diye bir utility dolanıyordu. tam olarak senin istediğin şeyi yapıyor mu bilmiyorum. bi soruştur istersen.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 şu an pc net aralık okuyodum ve evet o parti magic hallediyo[signature][hline]Thrust is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Norton s partition magic mi yoksa başka bi programmı,nerden bulabilirim bu programı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 sana trailinin linkini verebilirim 1 dk bulayım[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bunu buldum amadiğerine de bakacam bulursam gene buraya koyarım..[signature][hline]Beşiktaşsın Sen Bizim Canımız, Siyahla Beyaz Akan Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden, Beşiktaşsınsen Bizim Canımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Tmm nortona gerek kalmadı kullnamsı daha kolay bi program buldum ismi:7tools Partition Manager 2005 Demo Çok kulay kullanması hemde 5mb herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar