Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 hayır böyle açtığım bi topak üzerine şunda şunda masterım desem gene aynı hataya düşücem, tuzak di mi soru? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abvblizzard said: aksdas hemen hemen hepsi bende de var. özellikle kız pek zeki değilse dayanamıyorum bildiğin. yalnız kalıyosun işte o zaman da abicim karşındaki kız senin zeka seviyende degilse tabiki dayanamıcaksın o ego olayı deil iletişim olayı , ego bu durumu kızın suratına vurup vurmayacagın[egoist] veyahut sessiz ve sakince ortamı terk edicegin bahane olarakta kendi bir kusurunu gosterecegındır[mütevazi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 merak ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aptal kızlar sorun değilde zeki geçinen aptal kızlar komik ya. böyle senden belli davranış bekliyolar ya da laf filan, farklı bişey yapınca errör veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ha orda haklısın. Ama şu da var benim gördüğüm kızların %90 ı aptal. 5 kelimeden uzun bir cümle kurunca anlamıyor çoğu. Onlara katlanabilmek sabır meselesi biraz egodan çok. Ki gayet katlanabilenler var helal olsun diyorum mutluluklar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rasmon said: Özellikle karşı cinse karı bilinc alti allak bullak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bunun nedeni ne egoistlik ne kendini buyuk gorme ne de narsizm falan. bi bok degilsiniz ancak elinizin altindaki bilgisayarlarla ve internetle bircok sey yaptiginizi bircok seyi kontrol edip bildiginizi falan saniyorsunuz. sonra bi sosyal ortama uyamayip ona buna bok atmaya basliyorsunuz ha bu ortamdan eve gelinceye kadar surer ya da biri ortamda sizi ezinceye kadar ya da guzel bi kiz size laf sokana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sevişmek istiyosan katlanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Fistan said: bunun nedeni ne egoistlik ne kendini buyuk gorme ne de narsizm falan. bi bok degilsiniz ancak elinizin altindaki bilgisayarlarla ve internetle bircok sey yaptiginizi bircok seyi kontrol edip bildiginizi falan saniyorsunuz. sonra bi sosyal ortama uyamayip ona buna bok atmaya basliyorsunuz ha bu ortamdan eve gelinceye kadar surer ya da biri ortamda sizi ezinceye kadar ya da guzel bi kiz size laf sokana kadar. what fistan just said.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 trollemedigi zaman yazıyor adam arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 off flamebait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 İşte benim sorunum orda biraz dedim ya her zaman ezip geçmiyorum sadece içimde bayıyorum direk. Uzun düzgün cümleler kurup, zeki sorular sorunca, laf sokuyorum sanıp cevap vermeyen tipler olsun istemiyorum ama aksine çok az rastladım. Ya da bi kaç eski türkçe kelime kullanınca türkçen ne kadar güzel denmesin istiyorum, aksi şekilde gösteriş yapıyo gibi de görünmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
halispilton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Fistan said: bunun nedeni ne egoistlik ne kendini buyuk gorme ne de narsizm falan. bi bok degilsiniz ancak elinizin altindaki bilgisayarlarla ve internetle bircok sey yaptiginizi bircok seyi kontrol edip bildiginizi falan saniyorsunuz. sonra bi sosyal ortama uyamayip ona buna bok atmaya basliyorsunuz ha bu ortamdan eve gelinceye kadar surer ya da biri ortamda sizi ezinceye kadar ya da guzel bi kiz size laf sokana kadar. abi o güzel kız dediklerini de biliyoruz, parası olan heriflere gizli fahişelik (sevgililik aşk şu bu) yapan tipler senin bahsettiklerin. hiç bir adam akıllı güzel kız durup dururken aklı başında kimseyi ezmez. bugün demek akalın gelse bana laf dese mesela mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
halispilton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 demet akalın güzel değil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adam haklı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 demet akalın adam akıllı güzel kız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 soruma cevap alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
halispilton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yazdığımı nasıl tam tersinden anlıyorsun farinal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 valla anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rasmon necisin bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
halispilton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 en son balkon mevzusunda racon kesiyordu. tapu kadastrocu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 halispilton said: yazdığımı nasıl tam tersinden anlıyorsun farinal? nickin paris hiltonun karmasik turevi oldugu icin yazilarininda karmasik olmasi gerekmez.net anlat duzgun anlasilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi seni banlemelerinin bi sebebi var, ama sen anlamakta zorlanıyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 mankenim filan diyomuş. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gitar çalıyo herhalde. nicki öyle bir izlenim bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar