Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl üstesinden gelirim?

Rasmon

Öne çıkan mesajlar

abvblizzard said:

aksdas
hemen hemen hepsi bende de var.
özellikle kız pek zeki değilse dayanamıyorum bildiğin.
yalnız kalıyosun işte o zaman da

abicim karşındaki kız senin zeka seviyende degilse tabiki dayanamıcaksın o ego olayı deil iletişim olayı , ego bu durumu kızın suratına vurup vurmayacagın[egoist] veyahut sessiz ve sakince ortamı terk edicegin bahane olarakta kendi bir kusurunu gosterecegındır[mütevazi]
Sosyal ağlarda paylaş

bunun nedeni ne egoistlik ne kendini buyuk gorme ne de narsizm falan.
bi bok degilsiniz ancak elinizin altindaki bilgisayarlarla ve internetle bircok sey yaptiginizi bircok seyi kontrol edip bildiginizi falan saniyorsunuz.
sonra bi sosyal ortama uyamayip ona buna bok atmaya basliyorsunuz
ha bu ortamdan eve gelinceye kadar surer ya da biri ortamda sizi ezinceye kadar ya da guzel bi kiz size laf sokana kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bi bok degilsiniz ancak elinizin altindaki bilgisayarlarla ve internetle bircok sey yaptiginizi bircok seyi kontrol edip bildiginizi falan saniyorsunuz.
ha bu ortamdan eve gelinceye kadar surer ya da biri ortamda sizi ezinceye kadar ya da guzel bi kiz size laf sokana kadar.

what fistan just said..
Sosyal ağlarda paylaş

İşte benim sorunum orda biraz dedim ya her zaman ezip geçmiyorum sadece içimde bayıyorum direk. Uzun düzgün cümleler kurup, zeki sorular sorunca, laf sokuyorum sanıp cevap vermeyen tipler olsun istemiyorum ama aksine çok az rastladım. Ya da bi kaç eski türkçe kelime kullanınca türkçen ne kadar güzel denmesin istiyorum, aksi şekilde gösteriş yapıyo gibi de görünmek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

abi o güzel kız dediklerini de biliyoruz, parası olan heriflere gizli fahişelik (sevgililik aşk şu bu) yapan tipler senin bahsettiklerin.

hiç bir adam akıllı güzel kız durup dururken aklı başında kimseyi ezmez. bugün demek akalın gelse bana laf dese mesela mutlu olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...