Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Şimdi durum şöyle, kişisel olarak bazı problemlerim var kendimle. Özellikle karşı cinse karı oluşan bi durumu özetlemek gerekirse; Tanıştığım bağyan arkadaşlarda aptal saptal takıntılarım var bir türlü aşamadığım. Mesela yazışma ortamında gerek sms olsun gerek internet ortamında, noktalamadır, "v" lerin "w" yazılması veya yapıorum, iiilikk sndn nbr gibi kısaltmalar, yawrummm, canımm, öpüouurmmm gibi anlamsız uzatmalar vs gibi şeyler acayip takıyorum ve tiksiniyorum kaçarak uzaklaşıyorum. Bu illa sevgili olmak zorunda değil uzun süredir arkadaş olduğum insanlarda da olunca bi soğuyorum bi süre konuşmak/görüşmek içimden gelmiyo. Diğer bir mevzu da ingilizce olayı. Hatun bariz ingilizce telaffuz hataları yapınca delleniyorum direk cahil damgası basıyorum kafamda. Uzun süre oyunlardan mıdır nedir bilmiyorum ama gündelik yaşam içerisinde çok ingilizce kullanmamama rağmen arkadaş ortamlarında olan ingilizce espri veya ünlemleri anlamayınca darlanıyorum dağ tepe kaçasım geliyo o ortamdan. Başka bir olay özellikle arkadaş grupları içerisinde azcık aptal birini buldum mu her açığında vuruyorum golü, engel olamıyorum hiç istemesem de "ukela" damgası yiyorum, böyle beni çok iyi tanımayan insanlar "artiz", egoist falan gözüyle bakıyolar hiç hoş olmuyo. Diğer bi konu genelde sessiz sakin dururum yeni ortamlarda. Misal arkadaşımın arkadaşı geldiğinde meraba meraba olur sonra göz teması bile kurmam. Ancak 2. buluşmalarda direk bi açılma oluyo bende, aşırı samimiyet değil de istemediğim halde samimi davranıyorum, bu da kimisinin hoşuna giderken kimisi de ne dengesiz çocuk diyo. Bir diğer issue hakkate yoğun olarak çalıştığım halde çoğu öğrenci olan arkadaşlarımla takılırken sunduğum iş bahaneleri sebebiyle millet yine bana egoist, artist damgası vuruyo, sudan yere kendimi göstermek için sunduğum bahaneler olarak değerlendiriyolar. Kızlar özeline de gelirsek, bu sıra ciddi bir ilişki istiyorum çünkü bugüne kadar hep heves edip, uğraşıp binbir takla atıp elde ettikten sonra ilk haftasında sıkılan taraf oldum. Sıkılan taraf olsam dahi hep kenarda dursun mantığıyla hareket ettiğim için insanlar bir anda değiştiğimi düşünüp haklı olarak yine "egoist" bencil damgasıyla ayrıldılar benden. Birlikteyken haz etmediğim ilişkiler olsa da terk edilme psikolojisiyle de hep üzüldüm anlamsız bi şekilde. Tabi üzülmem de 1 haftayı geçmedi bi kaç durum dışında. Çok şıpşevdi de değilim ama birisiyle sıradan bişeyler yaşamayı bi türlü beceremiyorum. İlla ortada bi risk, tehlike, güçlü izler bırakacak bişeyler olsun da başlasın istiyorum. Dolayısıyla etrafımdaki çoğu insan belki de anlaşabileceğim gibi birileri iken göremiyorum. Hep bi bencillik hep bi kendini düşünme var gibi aslında hiç öyle değil. Özümde gayet mütevazi hissediyorum, mesela ev içinde falan çok farklı davranıyoken dışarı çıktığım anda sapıtıyorum. Daha önce de bahsettiğim gibi dişime göre birisini buldum mu illa ego savaşına başlıyorum ve en zeki benim ezerim moduyla ver yansın vuruyorum belden aşağı. Çok rahat falan bi adamım ama yanımda kızların cinsel muhabbetler etmesi beni çok rahatsız ediyo. Keza erkeklerin de. Böyle de bi yer yer deli gibi mutaaassıp oluyorum. Ama buna karşı bi kızın kaba konuşması, küfretmesi falan çok hoşuma gidiyo dozunu kaçırmadıkça. Tabi aksi olarak direk %100 kız gibi davranan ve mıymıy konuşan insanlardan koşarak uzaklaşıyorum. Falan filan böyle garip bişeyler nasıl aşabilirim bunları. Okumaya üşenenler için özet: Genel olarak gayet iyi yetişmiş, görmüş geçirmiş, olgun bi yetişme tarzım olmasına ve aslında özümde de gayetiyle mütevazi ve sağlam olmama karşın, insan ilişkilerinde egoist ve bencilce davranabiliyorum. Bunun nasıl üstesindne gelirim? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ilk 2 paragrafta kendimi gördüm. geçen mesela kıza dedim woody allen'ın en sevdiğin filmi ne kız woody allen kim dedi. kızı sildim hayatımdan. beğenmiyorum kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Genel olarak gayet iyi yetişmiş, görmüş geçirmiş, olgun bi yetişme tarzım olmasına ve aslında özümde de gayetiyle mütevazi ve sağlam olmama karşın, insan ilişkilerinde egoist ve bencilce davranabiliyorum. Bunun nasıl üstesindne gelirim? Sunu ciddi ciddi düsünüyorsan normaldede egoistsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @plasenta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Birde evet egoistim bende. Daha doğrusu egoist değil de kendini beğenmiş. Sende öylesin herhal. İçten içe kendini o kadar üstün görüyorsun ki o kızları kendine yakıştıramıyorsun. aşağı geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 simdi saglıklı bir ego seviyesi vardır insanda |...................|....................| ezik//////////////normal/////////////////kendini bi bok zanneden sen sona yakınlardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bence hala öğrenmediğin çok şey var. Bilmediğin çok şey olduğunu, kendin için bu saydıklarının kötü olduğunu düşünebilmen gerekiyor sürekli. İngilizce telaffuzu yanlış söyledi diye adamla dalga geçmek zaten çok özel bir durum, sanki babamızın dili. sende değil paticikte olan bi olaydır bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 narsisizm demek istiyorsunuz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Farinal said: Birde evet egoistim bende. Daha doğrusu egoist değil de kendini beğenmiş. Sende öylesin herhal. İçten içe kendini o kadar üstün görüyorsun ki o kızları kendine yakıştıramıyorsun. aşağı geliyorlar. evet abi yakıştıramıyorum, yani illa bi ortak olduğumuz noktada benden iyi olsun istiyorum ya da benim hiç alakam olmayan bi konuda uzmanlığı olsun bi hayranlık besliyim istiyorum ama aslında yanlış olduğunu da biliyorum örneklerini de çok gördüm ama engel olamıyorum bi kere uçurdum mu her noktada açık yakalıyorum paranoyak bi vaziyette. Mesela genel olarak başarılı bi kız olsa dahi, en ufak bişeyde çok kötüyse istemiyorum, "HER" konuda bi bilgisi ve kendine güveni olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ben de geçen Kewell'ın forma numarasını bilmedi, ayrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 mütevazilikle uzaktan yakından alakan yok yani , mütevazi adam ingilizce telaffuz hatası yapan arkadasından koşarak kaçmaz , o kelimeyide düzgün telaffuz etmek zorunda degil / oda insan der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ya ek olarak ek bir topik açayım hemen. Kızlar saçmalığa meyillidir, erkekler mantığın peşinden koşar ama zor durumlarda kadınlar her zaman daha mantıklı düşünür. Onu da unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Rasmon said: Farinal said: Birde evet egoistim bende. Daha doğrusu egoist değil de kendini beğenmiş. Sende öylesin herhal. İçten içe kendini o kadar üstün görüyorsun ki o kızları kendine yakıştıramıyorsun. aşağı geliyorlar. evet abi yakıştıramıyorum, yani illa bi ortak olduğumuz noktada benden iyi olsun istiyorum ya da benim hiç alakam olmayan bi konuda uzmanlığı olsun bi hayranlık besliyim istiyorum ama aslında yanlış olduğunu da biliyorum örneklerini de çok gördüm ama engel olamıyorum bi kere uçurdum mu her noktada açık yakalıyorum paranoyak bi vaziyette. Mesela genel olarak başarılı bi kız olsa dahi, en ufak bişeyde çok kötüyse istemiyorum, "HER" konuda bi bilgisi ve kendine güveni olsun istiyorum. evet aynen öyle. ki çokta kötü bir şey değil salak insanları aşağı insanları napcan? ama kendin gibi ukala olmaması lazım bulacağın kişinin yoksa ölümle biter sonu. bulman gereken kız tipi umursamaz falan rogue bi karakter olmalı öyle bir tipe ancak hayran olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ustesinden gelmen icin lafini esirgemeyen saygi duydugun bir arkadas lazim sana. baskasi hakkinda bi yorum yaptiginda bu arkadasin sana , sanane lan yapraam demeli mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 RaidenXelRu said: mütevazilikle uzaktan yakından alakan yok yani , mütevazi adam ingilizce telaffuz hatası yapan arkadasından koşarak kaçmaz , o kelimeyide düzgün telaffuz etmek zorunda degil / oda insan der abi ne diyorum dikkatli okumuyosunuz, ben de biliyorum lan ben ingilizce masterımıyım sanki. Ama işte benim bildiğim herşeyi bilsin en azından istiyorum. Sorun orda zaten benim de iyi olmadığım noktalarda da iyi olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bide sakın yanlış anlama hakaret falan asla asla etmiyorum yukarda bok falan yazdımda :D sadece farkına var belki bi cozum bulursun ego seviyeni normale çekmekte , ben bilmiyorum nasıl yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 meh -lesser human beeings- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aksdas hemen hemen hepsi bende de var. özellikle kız pek zeki değilse dayanamıyorum bildiğin. yalnız kalıyosun işte o zaman da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 @ rasmon, senin uzman olduğun konuyu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yok canım bi ragele açmadım bu konuyu, hayır yanlış anlayabilmeniz da gayet doğal ama emin olun hani kendini beğenmişlikle uzaktan yakından alakam yok. Yani daha çok şöyle genelde egoizm hissettiğim zaman dışarıya karşı bi zararım yok sadece içimde fırtınalar başlıyo işte bi hayattan soğuma insanları küççük fareler gibi görme, gene de üzerlerine basmadan uzaklaşmayı biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bunun egoyla ilgisi yok ki sabırla ilgisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bella said: senin uzman olduğun konuyu merak ettim. bana mı soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bunlar garip şeyler değil Rasmon. Şempanze var İnsan var Üstinsan var yani doğal bazıları için böyle duygular. Bazıları yükselmek için yukarıya bakar bazıları aşağıya bakar çünkü zaten yüksektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 stiffmastermış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar