abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 khala gidince bir sürü insan türüyor. kızdırmayın o yüzden.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sen khalaya nub farmlıyo mu diyosun, ne diyosun açık konuş
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Hayır abi adamın yokluğunu fırsat bilip hon a başlıyor insanlar durduk yere.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ne diyosun olm jpg filan. açık açık söyle kimden korkuyosun
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 YOUR SOUL IS MINE
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aquila said: jpg değil yalnız, png. al işte bu da pusuya yatmış. khala 2
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://www.dotallyrad.com/wp-content/uploads/2009/11/Vindicator.png ALLAAAH
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ahahahha abi vindicator ilk skilli atarkan allah diyo çok fena
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: benim de. 5 tane miss varken gidip suyun orda ölmem ve abi yani....... yazmam gayet iyiydi. senin signature hareketin "oyun dondu beyler" gbmdfknmdnd
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: hakarete tahammülüm yok, eleştiriye var. Kıçıkırıp bir oyunu beceremiyorum diye aptal falan denmesine sinirleniyorum, diyen adamların benden akıllı olduğuna inansam yine susup oturucam da işte. Mesela orçun da çok laf ediyo, kaan da ediyo sen de ediyosun ama size kızmıyorum. Kalkıp samimi olmadığım adam bana bir oyun dalgasına aptal derse sigorta atıyo yapcak bişey yok. eet buda bunu yapmayın. bazen böyle birinin yancısı filan giriyor oyuna üç kuruşluk oyun bilgisiyle bana ders filan vermeye kalkıyor sonra annesine sövünce ben agresif oluyorum.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bide cana ve osmana sövme hakkım bayağı saklıdır.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 siz ekmeğe pepe derken can beni evden kovuyodu
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Cons said: siz ekmeğe pepe derken can beni evden kovuyodu abi elinden bisküviyi alıp evden kovmuşluğum olduğu için otomatikman bana 50 yıl hakaret etme hakkın doğdu.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi yine izledim yine güldüm adam ne kadar iyi ya.
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 sipeyskeyk said: hakarete tahammülüm yok, eleştiriye var. Kıçıkırıp bir oyunu beceremiyorum diye aptal falan denmesine sinirleniyorum, diyen adamların benden akıllı olduğuna inansam yine susup oturucam da işte. Mesela orçun da çok laf ediyo, kaan da ediyo sen de ediyosun ama size kızmıyorum. Kalkıp samimi olmadığım adam bana bir oyun dalgasına aptal derse sigorta atıyo yapcak bişey yok. Aptal.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi bu arada kde almancıymış lan ahahahaha levent felan almanca konusuyo arada 1 2 türkce kelime var.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Cassiline said: sipeyskeyk said: hakarete tahammülüm yok, eleştiriye var. Kıçıkırıp bir oyunu beceremiyorum diye aptal falan denmesine sinirleniyorum, diyen adamların benden akıllı olduğuna inansam yine susup oturucam da işte. Mesela orçun da çok laf ediyo, kaan da ediyo sen de ediyosun ama size kızmıyorum. Kalkıp samimi olmadığım adam bana bir oyun dalgasına aptal derse sigorta atıyo yapcak bişey yok. Aptal. sus angut
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 off zaten aldılar ellerine allahın almancıları.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 http://newerth101.com/wp-content/heroes/legionnaire.gif ÇOTONK
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 abvblizzard said: Cassiline said: sipeyskeyk said: hakarete tahammülüm yok, eleştiriye var. Kıçıkırıp bir oyunu beceremiyorum diye aptal falan denmesine sinirleniyorum, diyen adamların benden akıllı olduğuna inansam yine susup oturucam da işte. Mesela orçun da çok laf ediyo, kaan da ediyo sen de ediyosun ama size kızmıyorum. Kalkıp samimi olmadığım adam bana bir oyun dalgasına aptal derse sigorta atıyo yapcak bişey yok. Aptal. sus angut Benim PSR'ım 1700, döverim seni salak.
Öne çıkan mesajlar