Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Adam en yogun saattte berbere girip sorar. "Ne zaman bana sıra gelir?" Berber, "Iki... saat sonra," der. Adam çıkar gider.... Devamını Gör ...Uc gun sonra aynı adam berbere girip sorar: "Ne zaman bana sıra gelir?" Berber, "Bir bucuk saat kadar," der Adam çıkar gider. Bir hafta sonra yine aynı manzara: "Ne zaman bana sıra gelir?" Berber: "En az bir saat." Adam çıkar gider. Son seferinde berber dayanamaz. Adamin ardından çırağını gonderir: "Bak bakalım bu herif nereye gidiyor?" Bir sure sonra çırak doner: " Adamı izledim usta... " Berber merakla sorar: "Ee, nereye gidiyor buradan çıkınca?" çırak cevap verir : "Sizin eve usta!" öyle dursun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Ne yani şimdi berberin evine gidip onun hanımıyla halvet mi oluyormuş bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 http://chickencrap.com/media_images/1515.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 burda post kasılmıyor friedman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar