ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 mezun olalı 2-3 ay oldu ama bir takım sebeplerden ötürü, askerlikti, işti, yüksek lisanstı ertelemek durumunda kaldım ve vakit kaybettim ve kaybettiğim vaktin de daha fazla uzamasını istemediğimden viyanaya gitmeyi planlıyorum. ama durum şu öğrendiğim kadarıyla viyana teknik üniversitesinde master yapabilmek için ya oradaki bir hocanın sizin tezini kabul etmesi gerekiyormuş (bitirme tezim çok iyiydi aslında ama devam etmek istediğim bir konu değil) ya da sizin türkiyede bir master programına katıldığınızı belgeleyerek direk üniversiteye başvurmanız gerekiyormuş. 31 ağustos viyana için son başvuru sanırım, ama türkiyede hala master başvrusu yapabileceğim üniversite kalmadı sanırım, tarihleri geçti yani. bilgisayar mühendisliğinde yapıcam masterı ya da IT de, ortalamam da 2,76. cağaloğlu anadolu mezunuyum bu arada almanca var. bunları yazayım da alakasız cevaplar gelmesin. her neyse kısa zamanda başvurup sonuç alamabileceğim bir bilgisayar mühendisliği master programı sunan üniversite bilen var mı efendim? viyana teknik hakkında bilgisi olanlar da ayrıca makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 okulu bilmem de viyana güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ben de gelecek sene makina müh yüksek lisans programlarından birine basvurmayı planlıyorum daha once biraz bilgi toplamıstım pm den msn atarsan konusabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 istanbul üni oldukça geç alıyordu başvuruları ama 1hafta ile falan kaçırmış olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 24.05.2010-28.05.2010 muş istanbul üniversitesinin. devlet üniversiteleri hep bitti galiba ya :( vakıf üniversitelerini kovalamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 mert vakıflar da bitti, hatta sonuçlar - kayıt tarihleri bile açıklandı. Ankara içi yok bildiğim dışında bulabilir misin bilmem ama.. Bir de her üni'nin kabulü geçerli miymiş? İyi bir okul olması gerekmez mi? Bir de rahan viyana'da okumuyo muydu bi ulaşsan aslında yardımcı olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 rahan bırakıp döndü gibi hatırlıyorum ya. koç üniversitesinin 31 ağustosta başlıyor sanırım master kayıtları en kötü oraya kayıt yaptıtıp kabul alcam, sonra iptal edicem de ne kadar para kaptırırım onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bugün gazsetede bilgi'nin reklamını gördüm master için, mühendislikte wardır herhalde ona da bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ya baktım da yüksek lisans programlarında mühendislikle alakalı hiç bir şey göremedim web sitesinde. yanlış yere mi bakıyorum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bilgi'nin siteye baktım da bil. müh için yokmuş :( SBE'de sadece master programları, bende mba reklamı görmüştüm de bil. ile ilgili master programları da wardır diye söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 sabancının'da kaçmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ben de düşünüyorum bu viyana teknik işini ya master için. Bakayım önümüzdeki sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Türkiye'de mi üni arıyorsun tam anlamadım. Almanya da düşünüyorsan benim üniversiteye bakabilirsin: http://www.informatik.uni-kl.de/studium/studiengaenge/ma/ Ben de burda informatik master'ını bitirmek üzereyim. Sorun olursa özel mesajdan ulaş yalnız, şansa baktım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 şu okulda okuyan bi pati varsa benle iletisime gecerse cok buyuk sevaba girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Türkiyede dogru duzgun puan yapamayıpta okumaya gidenlerin hepsi avustruya ya gidiyor.Daha iyi bir bak bence.Almanya misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 mekatronik master ı ıcın dusunuyorum,mak müh lisans ı alcam haziranda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar