Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gnomish eng. or goblin ?


Karea

Öne çıkan mesajlar

engineer yeni maxladım.
ama alt char , daha mote extractor bile wowheadden falan öğrenip yeni questini yaptım falan

yani engineer konusunda acaip noobum


gnomish ve goblin arasında karar veremedim , gerçi recipelere şöyle bir baktım aralarında çok da bi fark göremedim, biri fire base diğeri natural sanırım ( çok da emin değilim :P )


neyse pvp pala ya hangisi gider , aralarında fark var mıdır ?

hangisinin eksisi artısı nedir falan fişman

bilen varsa paylaşırsa sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende enginnerım ama ne gnomish nede goblinim.

Benim kullanıdığım bi kaç sey engineerda

PvP de eldivene pyro rocket var.Back enchantları var basınca slowfall efekt veren.Bunu genelde hunterlar kullanıo ama disengage le beraber.PvEde yine eldivene 340 haste var gayet iyi dps boostluyor.Bota roket enchantı var.Basıyorsun 5 sn line %150 speed veriyor.PvP de kullanamıosun ama pve baya survival için işe yarıyor.Bide pasif olarak 24 crit rating veriyor bu roket bot.Belte Frag Belt olarak bi enchant basıosun.Buda ufak bi alana aoe stan atıo.Yürürkende cast edebiliosun.Ama arenada kullanılamıyor.

Bunun dışında mailbox var.2 saat cdsi var istedigin yere dikip maillerine bakabiliyorsun.Gnomish Army Knife diye bi item var buda ölen playerları ressleyebilmek için ama her zaman işe yaramıyor.Northrend Generator diye 4 saat te acabildigin bir portal var.Buda Northredin belirli bölgelerine ışınlıyor seni.Borean Tundrayı seçtiysen seni havadan suya aşağıya doğru bırakacak tırsma o sıra :P.

Son olarak en güzeli ise Jeeves http://www.wowhead.com/item=49040

1 saat cd si var repair,vendor ve bankası mevcut.Vendorundada reagent vs herşey var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soyle soyluyim sana

goblin : patlayicilar
gnomish: sacma sapan aletler

goblin olunca 2-3 tane daha patlayici ogreniyosun ve pve icin mükemmeliyetci isen goblin daha iyi cunku ekstradan 1 tane patlayicin oluyor(Thermal sapper charge) raidde kullanmaya(düzenli olarak saronite bomblari kullandigini dusunursek). + goblin icc reputationla shatter rounds yapiyor(bullet) ancak bu cok satan bisey degil cunku iccdeki gunlarin hepsi melee dps+tank gunlari o adamlarinda gunla vurucak halleri yok zaten. everlook(winterspring) ve area 52(netherstorm) a teleporter yapabiliyosun

gnomish: bu adamlar ayri kafalar yasiyo yok ciplak gosteren gozluk, adamin boyutunu kuculten ışınlar falan. icc reputation ile iceblade arrow yapiyorsun ve butun hunterlar toc-icc bow kullandiklarindan yine az biraz satma sansin oluyo ama yinede para getirdigini soylersem yalan olur. Gadgetzan(tanaris) ve Toshley's station'nun hemen yanina(blade's edge mountains) teleporter yapiyorsun.

yani anliycagin ne oldugun önemli degil mukemmeliyetci degilsen eger thermal sapper charge i da salla vurdugu rakam cok az bi fark yaratiyor. gerekli olan herseyi(eldiven-bot-back) zaten basabiliyorsun normal engineerken ayrica catada gnomish-goblin farkini kaldiricaklar o yuzden gerek yok 100-150g harcayip bunlarin questleriyle ugrasmaya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...