Karea Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 engineer yeni maxladım. ama alt char , daha mote extractor bile wowheadden falan öğrenip yeni questini yaptım falan yani engineer konusunda acaip noobum gnomish ve goblin arasında karar veremedim , gerçi recipelere şöyle bir baktım aralarında çok da bi fark göremedim, biri fire base diğeri natural sanırım ( çok da emin değilim :P ) neyse pvp pala ya hangisi gider , aralarında fark var mıdır ? hangisinin eksisi artısı nedir falan fişman bilen varsa paylaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 al birini vur ötekine pvp pve icin gerekli olanları zaten öğreniyorsun herhangi birine ihtiyaç duymadan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 bende enginnerım ama ne gnomish nede goblinim. Benim kullanıdığım bi kaç sey engineerda PvP de eldivene pyro rocket var.Back enchantları var basınca slowfall efekt veren.Bunu genelde hunterlar kullanıo ama disengage le beraber.PvEde yine eldivene 340 haste var gayet iyi dps boostluyor.Bota roket enchantı var.Basıyorsun 5 sn line %150 speed veriyor.PvP de kullanamıosun ama pve baya survival için işe yarıyor.Bide pasif olarak 24 crit rating veriyor bu roket bot.Belte Frag Belt olarak bi enchant basıosun.Buda ufak bi alana aoe stan atıo.Yürürkende cast edebiliosun.Ama arenada kullanılamıyor. Bunun dışında mailbox var.2 saat cdsi var istedigin yere dikip maillerine bakabiliyorsun.Gnomish Army Knife diye bi item var buda ölen playerları ressleyebilmek için ama her zaman işe yaramıyor.Northrend Generator diye 4 saat te acabildigin bir portal var.Buda Northredin belirli bölgelerine ışınlıyor seni.Borean Tundrayı seçtiysen seni havadan suya aşağıya doğru bırakacak tırsma o sıra :P. Son olarak en güzeli ise Jeeves http://www.wowhead.com/item=49040 1 saat cd si var repair,vendor ve bankası mevcut.Vendorundada reagent vs herşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 gnome olursan epic ok, goblin olursan mermi yapıyorsun onlarıda hunter lar cok alıyor özellikle ok - gnomish olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 engineer oyunun en gereksiz en saçma ve en pahalı profu. yıllarca engineer oynadım. paramı çarçur etmekten öteye hiçbir halta yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 en eğlencelisi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 goblin way to go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 soyle soyluyim sana goblin : patlayicilar gnomish: sacma sapan aletler goblin olunca 2-3 tane daha patlayici ogreniyosun ve pve icin mükemmeliyetci isen goblin daha iyi cunku ekstradan 1 tane patlayicin oluyor(Thermal sapper charge) raidde kullanmaya(düzenli olarak saronite bomblari kullandigini dusunursek). + goblin icc reputationla shatter rounds yapiyor(bullet) ancak bu cok satan bisey degil cunku iccdeki gunlarin hepsi melee dps+tank gunlari o adamlarinda gunla vurucak halleri yok zaten. everlook(winterspring) ve area 52(netherstorm) a teleporter yapabiliyosun gnomish: bu adamlar ayri kafalar yasiyo yok ciplak gosteren gozluk, adamin boyutunu kuculten ışınlar falan. icc reputation ile iceblade arrow yapiyorsun ve butun hunterlar toc-icc bow kullandiklarindan yine az biraz satma sansin oluyo ama yinede para getirdigini soylersem yalan olur. Gadgetzan(tanaris) ve Toshley's station'nun hemen yanina(blade's edge mountains) teleporter yapiyorsun. yani anliycagin ne oldugun önemli degil mukemmeliyetci degilsen eger thermal sapper charge i da salla vurdugu rakam cok az bi fark yaratiyor. gerekli olan herseyi(eldiven-bot-back) zaten basabiliyorsun normal engineerken ayrica catada gnomish-goblin farkini kaldiricaklar o yuzden gerek yok 100-150g harcayip bunlarin questleriyle ugrasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Sadece teleporterlar için bile gnome/goblin olunabilir. Arada sırada gnome priest ya da tauren priest olmak çok keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 mailbox, jeeves, wormhole yaptım , bota nitro backe paraşüt bastım ama hala karar veremedim. sanırım böyle bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 jeeves ve mechano hog recipelerini nerden temin ediyoruz. az önce miningi silip bi gazla 450ledimde engin :ü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 allahım jeeves uğruna çektiğim çileye bak. ne zormuş gereken eşyaları yapmak recipeleri toplamak vs. üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 geç gördüm pardon bu arada nitroyu nerflemişler bg lerde bi gazla wsg de fc lik yapayım dedim , bastım nitroyu flag yerde kaldı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar