Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las Vegas Onerileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarin Las Vegas'a gidecegim ilk defa, bana kalsa blackjack masasindan kalkmam da kiz arkadasimla gittigim ve kisitli zamanimiz oldugu icin turistik aktivite yapalim diyoruz. Son anda karar verdik gibi oldu ondan da arastirmadik pek birsey, gidenler bi ne yapilir ne edilir soyleyebilir mi?
MGM'de kaliyoruz yeni strip uzerinde, 2 gecemiz var. Bilerek haftaici gidiyoruz kopek gibi kalabalik olmasin diye, onu da hesaba katin fikir verirken.

Cirque du Soleil midir nedir ona gidin diyor herkes, biletler 70 dolardan 150 ye kadar gidiyor paraya kiyip en iyisini mi almak lazim bi de onu soyleyin bana. Yoksa white horse'a gidip cabaret falan mi takilmak lazim, zira birinden birine gidicez sadece.

Bi de son soru blackjack'le ilgili, Las Vegas'ta 6:5 veren salak sacma masalar varmis sanirim, 10-25 dolar arasi betle 3:2, split ve double down da sacma kisitlamalari olmayan, multi deck, soft 17'ye vurabilir dealer, boyle bi masa bulabilir miyim yeni strip'te?

tenk yu
Mesaj tarihi:
Cirque du Soleil Las Vegas'a ozel bir olay degil. O yuzden Las Vegas'taki zamanını sirkte gecirme derim. Yeni dunyanın en muthis sovlarından biri ama baska yerde de izleyebilirsin sonucta.
Mesaj tarihi:
strip cluba gidersek o pole'lari gotume sokar tahminen kiz arkadasim

abi nasi vegas'ta kumar oynamis var midir bence, vegas'a gitmis 10+ insan vardir rahat forumda, vegas'a gidip de kumar oynamamis yoktur zaten, bi sansimi deneyeyim dedim.

ya evet sirk hakkinda duydum onu ben de, ama nerede izlicez ki bi daha yani
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

strip cluba gidersek o pole'lari gotume sokar tahminen kiz arkadasim

abi nasi vegas'ta kumar oynamis var midir bence, vegas'a gitmis 10+ insan vardir rahat forumda, vegas'a gidip de kumar oynamamis yoktur zaten, bi sansimi deneyeyim dedim.

ya evet sirk hakkinda duydum onu ben de, ama nerede izlicez ki bi daha yani

valla kız arkadaşına "vegasta olan vegasta kalır"'ı aşıla ki rahat edesin ama kızda aynı özgürlüğü isterse tadınız kaçar :)
Mesaj tarihi:
oyle kumarin eglencesi mi olur, neyin var neyin yok yatircaksin o zaman eglenceli oluyor

misal ev kirasini gomuyorsun iddaa'ya, heyecanin doruklarina ulasiyorsun mac sirasinda.
Mesaj tarihi:
hem kizarkadasim var pek ciddiyiz mesaji, hem de LOL las vegasa gidiyorum havasi... ikisi de ayni topic icinde... tebrik ederiz ilke bey.

Forumda las vegasa gitmis olan deneyimli arkadasa birakiyorum simdi sahneyi (LAWL)
Mesaj tarihi:
toggie said:

Cirque du Soleil Las Vegas'a ozel bir olay degil. O yuzden Las Vegas'taki zamanını sirkte gecirme derim. Yeni dunyanın en muthis sovlarından biri ama baska yerde de izleyebilirsin sonucta.

kesinlikle budur.. hic olmazsa bi avrupa tatiline falan denk getirirsin..

ben palms da kaldim, palms in altinda hart and hartington var, cok keyifli bir dovmeci.. bence git mutlaka eger seversen de kucuk bi dovme yaptirt.. dunya capinda sanatcilar var nihayetinde mekanda.. :)

palms da oyle masa bulamadim acikcasi, gerci cok aramadimda..
bence otel consiyejine ufak yollu bi danis abi.. belki biseyler cikarir.. :D

ayrica strip club in neden sadece erkeklere ozel oldugunu dusunuyosun ki :D son derece six pack serving durumu da var bayanlar icin ahahah.. bence ayri ayri clublarda 1 saat gecirme durumunu da bi dusun :P
Mesaj tarihi:
10 gün boyunca MGM Grand'de kaldim bende bütün strip'i altina ustune getirdim desem yeridir.

Öncelikle ne kazandiysam BJ ve pokerden kazandim Slot ve Rulet biraz sıkıntılı.

Neler yapmak istedigine bagli birazda yapicak cok sey var cunki ozellikle otellerin Showlari cok guzel ama dedigin gibi pahali

Bence gormen yapman gerekenler.
Cirque de soleil
Bellagio Fountains( gece kizla firsatin olursa gor )
Eiffel Tower Replica(kizla beraber oldugun icin)
Las Vegas Space Flight
The Volcano Eruption at the Mirage Hotel
Treasure Island Battleship Show(superdir tavsiye ederim)
Gondola Ride at the Venetian(Venetian hotelde kizla beraber hos olabilir)
Big Shot at the Stratosphere(Stratosphere'de yerse ordaki aletlere binin)
Blue Man
Carrot Top show
Phantom

Bi suru show var bi arastir bak oku hosuna gidiceklere

Nightclub olarak Luxordeki LAX club cok saglamdi

Caesar's palace Purede guzeldir.

Strip'de cok guzel bir Mall ve Forum var Caesars palace'a giderken oralari gezin alisveris yapicaksanizda tavsiye ederim.

BJ icin okadar cok masa varki illaki istedigine bulucagina eminim

bu yazdiklarimi 2 gun kalicagin icin gerceklestiremiyebilirsin ama en azindan bi fikrin olur bisiye ihtiyacin olursa info icin ozel mesajdan ulasabilirsin.

Son olarak AMF diye bi icki var LAX'te icmistim bole mavi fosforlu tadi guzel ama 2 tane icince iptal oluyosun acilimi "Adios Motherfucker" icmeden donme :)

Iyi eglenceler.
Mesaj tarihi:
Revenant said:

bütün strip'i altina ustune getirdim desem yeridir.

ne kazandiysam BJ ve pokerden kazandim

BJ icin okadar cok masa varki illaki istedigine bulucagina eminim

BJ kısaltmaya gelmez
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Stratoshphere Towera git, ordaki aletleri birer kere kullan. Benim gibi unlimited alıp 10ar kere binme hepsine. Kabak tadı yaratıyo :) 1 gününüzü grand kanyona ayırabilirsiniz. Ama uzak birazcana, 300 mil kadardı sanırım.
Red rock a gitsen de olur gitmesen de olur. Ama gitme bence :) Bol bol sokaklarda gez, insanlar hiç uyumuyor nasılsa. Hatta uzatabiliyosan uzat tatili orda. Nasıl olsa hoteller çok ucuz :)
Mesaj tarihi:
Birde üstü kapalı böyle bi yer vardı ama adı nedir bilmiyorum, Yukarıya televizyon sistemi kurmuşlar. Oralarda hep konserler, eğlence falan oluyor. Orayada git. 4queens hotelin ordaydı dediğim yer.

http://www.youtube.com/watch?v=Cok0B0y_wBE

Fremont Street miş. Çok eğlenceli şeyler oluyor :)
  • Yeni Oluştur...