Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

No reagents, No pain !


JeanPaul

Öne çıkan mesajlar

Dun aksam enteresan birsey kesfettim. Sanirim en son ben kesfettim ama neme lazim bilmeyenler ile paylasayim dedim;

%100 lower reagent giyecekler ile, ve ustelik de meditasyon yaptiran mage giyecek ise, artik regs kullanmadan her turlu buyu yapabiliyorsunuz.

Artik reagents almaya gerek kalmadi. UOA'da Display Reagents secmeye gerek kalmadi, "ah regs bitti bankaya gitmem lazim" cumleleri kalmadi, beetle pesinde kosmak, beetle canlandirmak gibi heyecanlari yasamaya gerek kalmadi :)))

Ama heyecan biraz daha azaldi sanirim. Yani isin ruhu gidiyor mu? adrenalin dusmeye mi basladi henuz emin degilim. Ilk deneme gunlerim. Ama bir garip oluyorum cantamda reagents olmadan dolasinca. Hafif ve ciplak hissediyorum :)

Bu arada 100% regs free suit yapabiliyor ve elde edebilirseniz su anda bunlarin fiyati medable ise 1 milyon'dan basliyor, 2.1 veren bile var. Medable degilse daha ucuz. Yani zengin olabilirsiniz. :)

Bilginiz olsun, cok ilginc bisi ! :)[hline]Ride to live, Live to ride...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben tam anlamiyla bir dumur yasadim %100 lower reg setlerin gercekten de regsiz buyu yaptirdigini duydugumda. auto-insurela oyun bitsin yahu hehe.
ama yok daha tam anlamiyla oyun bitmiyor lower reg seti giyince, cunku malum lower reg set toplayayim derken resist olayi bitiyor. daha cok ugrasamadim ama onceden cikanlari toparladigimda %92 civari bir set topladim ama giymiyorum cunku diger setin resistle kiyasladiginda ciplak gibi oluyorsun :)

ha bi de super haberim var gm resist ve ustu olanlar icin, uo dev`lerden biri chatte resist skillinin bundan sonra elemental resistancelara base puan vermesi yonunde bir degisiklik dusunduklerini soyledi. soyledigi hesaba gore gm resist 40 base civari veriyordu ki bu inanilmaz bir rakam. ciplak gezsem olur yani nerdeyse. bu demek oluyor ki bu degisiklik pub18 le gelirse lower regle gezicem rahat rahat ve cidden oyunu `bitiricem` hehe

[Bu mesaj dark-dr tarafından 06 May 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dun aksam 100% lower reg ile gezen bir eleman vardi. Fel Despise da spawn da pk larin arasina dustuk yanlislikla. Eleman oldu, ben kacmayi basarabildim. 3-5 dakika sonra tesaduf Bucs da gordum adami yeniden (malum yenilen pehlivan gurese doymaz hesabi). Adam demezmi herseyim sigortali her oldugumde 7.5k param gidiyo...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...